|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kratki lasje
7.9.2005 22:04:07   
valči
Pozdravljene ženskice!

Zadnjih nekaj dni me nekaj trga,da bi si lase postrigla.Na živce mi gre,ker nimam nikakršne frizure.Imam mako čez ramena,pa sem cel čas trdila da bom imela dolge.Sedaj pa mi spredaj neki kratki poganjkajo in mi vse frči okrog nosa.Pa imam čop pa špange,z razpuščenimi ne morem delat,pa mali otročki...

In me spet trga,da bi imela kratke,sem si dve leti nazaj tudi postrigla podobno dolžino,pa sem si spet začela puščat.Me je strah,da bi mi bilo žal.Pa mi povejte,je tu gor kakšna,ki je ostala pri kratkih laseh,ko si jih je odstrigla in je zadovoljna?In ji ni žal?Ker barvala bi si sama,samo nekak si ne upam razočaranja doživet.Sicer imam ravne,težke lase,ki so trmasti,pa še izpadajo na veliko.

Ima katera kaki link od frizur,da malo pogledam in povejte,kaj bi na mojem mestu naredile,bi strigle,ali ne?

Pa,pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kratki lasje
7.9.2005 22:10:17   
evci
ja, jaz mam kratke že nekaj let. me včas prime da bi si pusatila dolge pa se kmal premislim. s kratkimi ni dela, vedno sem urejena pa še tamala me ne more cukat. mam pa precej kratke ampak mi pravijo da mi pašejo.zakaj bi pa morali vsi met dolge. žal pa nekaterim moškim to ni všeč. no, mojmu na srečo je.kratke lase so zakon!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kratki lasje
7.9.2005 22:17:01   
gaja*
Valči, tud jaz imam kratke, vmes sem si puščala dolge samo do poroke, pa sem se takoj potem postrigla. Nič mi ni žal, dolge lase sem mela več kot 10 let, pa se mi zdi da je blo dost, zdaj je čas za spremembo. Moj sicer pravi, da sem prepogostokrat pri frizerju, sam mi je ful všeč, da lahko imam tud s kratkimi lepo urejeno in večkrat spremenjeno frizuro.
Pobrskaj kaj po tej strani, mal za hec    http://www.ukhairdressers.com/hair_move/

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kratki lasje
7.9.2005 22:18:36   
dinika
Lase sem imela do pol hrbta in sem si ji pri vsakem obisku frizerja vedno postrigla, danes imam čisto kratko frizuro in se sprašujem zakaj sem tako dolgo trpela z dolgimi lasami. Kratki lasje

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kratki lasje
7.9.2005 22:28:42   
*maja
Jaz sem imela skoraj celo življenje dolge lase, potem pa me je prijelo kakšne 4 mesece nazaj da pa bi se postrigla...
In od takrat prisegam na kratke lase, sploh ne vem zakaj sem tako dolgo prisegala samo na dolge.Ti povem kratki lasje so zakon .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kratki lasje
7.9.2005 22:30:26   
SaaS
Deset let nazaj sem že imela kratke, potem pa kar nekaj časa dolge. Po poroki sem šla h frizerki, da se postrižem čisto na kratko. Me ni hotla, si moraš mislit? Preveč všeč moji lasje, haha.. Pa sem pristala na paža - kompromis s frizerko, a ga še kdo sklepa ali se grem samo jaz take oslarije?
No kakšno leto kasneje ko sem zanosila, sem se pa le ostrigla čisto na kratko. Se mi je zdelo bolj praktično. Celo frizerka je popustila "no zdaj, ko si noseča.."
Sem mislila, da po porodu bi pa spet pustila dolge. Slabo leto od poroda in še kar kratko strižem. Tako zadovoljna, da kar ne razmišljam o dolgih laseh. Frizerka sicer godrnja, ko striže..

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kratki lasje
7.9.2005 22:37:16   
*maja
Po navada se s frizerko zmenim tako, da naj naredi kar se njej zdi najboljše in niti ne razmišljam kaj dosti o tem kakšna bo frizura. Glavno je to da sem na koncu zadovoljna z rezultatom.

Do zdaj nisem bila še nikoli razočarana, pa sem se vedno prepustila idejam mojega frizerja .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kratki lasje
7.9.2005 22:53:54   
Annny
Jaz sem postrizena na enega bolj kratkega paza in si kaj drugega sploh ne morem zamislit. To je res zakon..umiti lasje se hitro posusijo, te ne ovirajo pri delu, sportu, hitro jih lahko uredis tudi v elegantno pricesko..jaz vidim same prednosti.
Je pa tudi res, da nekaterim kratki lasje ne pristajajo (kot drugim dolgi ne..)- najbolje bi bilo, da bi sla k frizerju, ki se res spozna na svoje delo, ki mu bos 100% zaupala, da te bo uredil tako, da bos izgledala res najbolje.
Veliko srece s frizurico

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kratki lasje
8.9.2005 7:51:40   
Anonimen
js sem mela 3x v živlenu skor do srede hrbta dolge lase in se vsakič šla postrišt čist na kratk. moji lasje so gosti in ravni in ko so dolgi z njimi ni moč nič počet razn čop al pa kaka kita pride v poštev. tko da sem se v zadnjo ustrigla po poroki l 2003, s tem da sem se tut kregala s frizerko da me je sploh hotla ustrišt no zdej od takrat in do nadaljnega bodo pa na moji glavi kratki laski..ravno za k frizerju sem spet mam že propelarje čez ušesa and I hate that!

kratki lasi rulajo!

lp, lara

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kratki lasje
8.9.2005 8:07:57   
JASNA D
Tudi jaz prisegam na kratke. Jaz sem običajno postrižena z mašinco....

Jasna

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kratki lasje
8.9.2005 9:47:25   
Stefka
Tudi jaz sem imela še pred enim letom lase do riti (vedno sem se hotela poročit z dolgimi lasmi ), potem sem se postrigla na eno srednjo dolžino, ta ponedeljek pa na kratko. Moj ljupček in vsi pravijo, da mi ful paše, predvsem pa je meni všeč, kar je najbolj važno.
Jajks, pa znam napisat dolgo poved .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kratki lasje
8.9.2005 9:49:21   
Bejba
Res, kratki lasje so zakon . Ko sva se lansko leto odločila, da se poročiva, sem si začela puščati lase, da bom imela na poroki kakšno posebno frizuro. Pa sem malo pred poroko skoraj že obupala. Ker meni enostavno daljši lasje ne pašejo (čeprav sem se prej veliko let trudila z njimi). Na moji glavi visijo kot slama, brez kakršnekoli oblike.
In kako zelo sem čakala, da sem se po poroki vsedla na frizerski stol in so škarje zarezale v moje laske. Res, sedaj bom po moje vedno kratkolaska, le kakšne barve bom spreminjala, da bo malo drugače. Pa še umivanje las in sušenje traja sedaj toliko kot prej samo jutranje urejanje frizure. Skratka zakon .
Za poroko mi pa vseeno ni žal, da sem vstrajala, so vsi na veliko hvalili mojo frizuro. Lahko si jo pogledaš tudi v albumu (če ga boš našla ).

LP; Bejba

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kratki lasje
8.9.2005 11:03:58   
niki5
No evo jaz imam pa čisto druge izkušnje, namreč kratke lase sem imela 8 let in je bilo zame preveč dela. Redno k frizerju, če hočeš biti urejen, zjutraj so mi štrleli in sem si jih morala močiti in sušiti, bila sem že vsega naveličana. Sedaj pa imam 5 let že dolge, ravno včeraj sem se postrigla na daljši paž, toliko da si jih še vedno lahko spnem v čop in sem zelo zadovoljna, tudi če me frizer nekaj časa ne vidi, je frizura še vedno vredu. Tako, da mislim da še zelo dolgo ne bom imela kratkih las.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kratki lasje
8.9.2005 12:31:10   
biba77
Tudi jaz se dolgim lasem ne odpovem. Imam tak las, da je z njim samo delo. Ce ni dovolj dolg, da ga spnem, je ze krtaca in fen na vrsti, pa lak, pa... potem pa je tudi pranje pogostejse in frizerski obiski...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kratki lasje
8.9.2005 13:16:55   
kapica
Ja sem si vedno dolge lase zelela, pa so bili vedno prevec uniceni, tanki, razcepljeni. Potem sem se fejst na kratko postrigla, sem mislila tako sedaj je dovolj z to muko. Sicer mi je pasala frizura, ampak sem se pocutila tako prazno. Sem pa ravno imela priliko si lase podaljsat in sem to tudi naredila. Potem ko sem dala to vstran pa so bili moji lasje spet malo daljsi, od takrat pa puscam spet dolge. sedaj so ze cez ramena, sicer niso super gosti , ampak so zdravi. Ceprav spet razmisljam da bi si jih se malo podaljsala oz. vsaj nekaj dala noter,kot podporo za nadaljno rast, ker sem se takrat z tistimi lasmi dobro pocutila.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kratki lasje
8.9.2005 13:19:52   
kapica
Ja sem si vedno dolge lase zelela, pa so bili vedno prevec uniceni, tanki, razcepljeni .
Potem sem se fejst na kratko postrigla, sem mislila tako sedaj je dovolj z to muko. Sicer mi je pasala frizura, ampak sem se pocutila tako prazno. Sem pa ravno imela priliko si lase podaljsat in sem to tudi naredila. Potem ko sem dala to vstran pa so bili moji lasje spet malo daljsi, od takrat pa puscam spet dolge.

Sedaj so ze cez ramena, sicer niso super gosti , ampak so zdravi. Ceprav spet razmisljam da bi si jih se malo podaljsala oz. vsaj nekaj dala noter,kot podporo za nadaljno rast, ker sem se takrat z tistimi lasmi dobro pocutila.

Ima pa moja sodelavka eno zelo dobro kratko frizurco, se mi tako dopade, ampak mi je zal mojih las porezat. Me pa velikokrat ful mika.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kratki lasje
8.9.2005 13:27:02   
baguSka
niki5 je napisal/a:

No evo jaz imam pa čisto druge izkušnje, namreč kratke lase sem imela 8 let in je bilo zame preveč dela. Redno k frizerju, če hočeš biti urejen, zjutraj so mi štrleli in sem si jih morala močiti in sušiti, bila sem že vsega naveličana. Sedaj pa imam 5 let že dolge, ravno včeraj sem se postrigla na daljši paž, toliko da si jih še vedno lahko spnem v čop in sem zelo zadovoljna, tudi če me frizer nekaj časa ne vidi, je frizura še vedno vredu. Tako, da mislim da še zelo dolgo ne bom imela kratkih las.

V celoti se strinjam s tem odgovorom, le da so pri meni v igri druge cifre. Priznam pa, da včasih, ampak res samo včasih, pogrešam kratke lase. Ampak niti slučajno ne v taki meri, kot sem takrat pogrešala douge.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kratki lasje
8.9.2005 13:29:10   
rikica
Mene je tudi pred tremi dnevi vtrgalo in sem se postrigla.Imela sem kar dolge enakomerno postrižene in non stop v brezvezni čop.Pa ful ful mi izpadajo po porodu.Nisem se hotela čisto na kratko pa me je ful postopoma postrigla.Imam mamo frizerko tako,da lahko malo kompliciram .Skratka super je in čisto nič mi ni žal.Zdaj vsaj imam neko frizuro.Če bi pa bilo po fantovo bi mogla imet čisto kratke lase.Takrat sem mu bila najbolj všeč.Jaz ti predlagam,da si jih postriži,ker če te trga ti ne bo žal.Lp

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kratki lasje
8.9.2005 20:32:27   
brina*
Jaz sem pa imela lase malo čez rame. Sem se šla ta teden postričt, pa je moj bil tako razočaran. Pravzaprav jaz bolj, ko sem videla njegovo reakcijo. pa sploh niso tako kratki. Pravi, da ženska mora imeti dolge lase.
Sem bila čisto obupana.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kratki lasje
8.9.2005 20:40:41   
valči
Hvala vam vsem za pozitivne odgovore.Sem v torek naročena,frizerka je v smeh padla,ko sem povedla,kaj želim.Sem ji skoz tečnarla;samo š**** striži,bom dolge imela .Taka sem,me nekaj piči in me drži,dokler ni cilj dosežen Trmast dvojček

V torek poročam...Hvala

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kratki lasje
8.9.2005 22:18:42   
Pi-kica 1
No, jaz imam dolge lase, včasih me prime, da bi se postrigla, pa mi mož "ne pusti". Ima namreč fetiš na dolge lase. V resnici pa si zaenkrat tudi jaz še ne želim spremembe. Na dolge lase moraš dolgo čakati, prej sem imela kar nekaj časa kratke in zaenkrat sem še kar zadovoljna.

LP

Pi-kica

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kratki lasje
9.9.2005 9:05:45   
corfu
Jaz sem odločam za kratko frizuro že pol leta, pa še nisem zbrala poguma, imam pa lase do redine hrbta...včasih me prime a me spet mine, sploh ko so vsveže oprani, lepi, gosti...na živce mi pa gre, ko jih imam tako ves čas dneva spete, zaradi službe, doma pa zaradi tamalga...čemu potem smisel dolgih

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kratki lasje
10.9.2005 17:27:49   
Celestina3
[http://www.hair-styles.org/fvs1.html]
[http://www.hair-styles.org/fs1.html]
[http://www.hair-styles.org/fm1.html]
No, tukaj je par slikc. Mogoče boš našla kaj zase.
Si pa pogumna. Jaz imam že skoraj 10 let dolge lase (do riti) pa se nekako ne morem odločit za kako krajšo in drugačno pričesko. Kaj čmo sem pač reva

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?