Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia Paštetka - stvar je v tem, da pritožba nima neke formalne oblike, lahko jo napišeš kakor želiš in hočeš, lahko tudi ustno na zapisnik. Prav tako pravniki služijo mastne denarce na račun staršev, ki se ločujejo in jim za sestavo dogovora o preživnini in stikih z otroci zaračunajo. na csd-ju to naredijo strokovni delavci zastonj. Služenje denarja na stiski drugega me pa jezi, še osebaj, če se oglašuje na takih portalih. Moje mnenje: motiš se. Ponavadi je tako, da ko folk zaj** do konca zadevo s temi svojimi neformalnimi oblikami, gre do odvetnika. Torej takrat,ko je solata narejena. Potem je pa potrebno ure in ure se seznanjati z zadevo, reševati na ne vem kolikih sestankih, mediacijah...in ja. Takrat je cena drugačna kot, če bi takoj prišel, še preden je zadevo sam pripeljal do solate. Nihče ne sIli nikogar ne k odvetniku, ne k notarju, ne na sodišče, ne k pravnikom... Vsak lahko naredi po svoje. Meni se zdi vredu, da nekdo to naredi, ki se v to razume, ker se jaz lahko s čim drugim ukvarjam ta čas. Zakaj pa je pritožba stiska drugega????? Stiska bo takrat, ko se ne bo pritožil ali bo pa naredil zmazek, ki mu ga bodo zavrnili. Evo, to je tja metanja denarja in pametovanje osebka. In takih pametnjakovičev je vedno več. Potem se pa derejo kje je pravica, ko zamudijo vse roke in zmešajo solato. Neodgovorno, če mene vprašaš. O tem kakšno pritožbo napišejo delavci na CSD, pa raje ne bi o tem,. Ker to, da ima nekdo stisko, in splošno moraliziranje....še ni razlog za zmanjšanje položnice vrtca. Žal, bo potrebo malo več napisati, priložiti dokazila, poiskati kakšno finto....tega pa žal soc. delavci na CSD-jih ne počnejo.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.1.2013 17:01:31 >
|