|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krompirjeve počitnice
13.9.2012 19:30:59   
takotako
Letos bomo tudi mi izkoristili krompirjeve počitnice, ker imamo šolarja. mi lahko malo svetujete kam it? Izbirmo med hoteli ki imajo bazene notri. Gledala sem za hotel Špik. Tam mi je všeč ampppak se bojim da bo gužva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krompirjeve počitnice
13.9.2012 21:24:12   
matkica
Kaj pa mogoče Banovci,ali Simonov zaliv,mi smo bili lani pred Novim letom in smo bili zelo zadovoljni.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2012 13:34:00   
norge
Po moje se ni za bat, da bi bila prevelika gneča. Recesija je kar dobro udarila po žepih, pa tudi tako ali tako se mi zdi, da ni takega navala za jesenske počitnice. Mi smo bili lani za te počitnice v Bovcu, pa smo bili skoraj sami - ampak čist zares - mesto je bilo res prazno, odprta je bila ena restavracija, v hotelu, kamor smo šli na bazen smo bili tudi skoraj sami..
Je bilo pa božansko vreme, toplo, prijetno jesensko vreme - gozd pravljičen, noro, noro lepo. Res veliko hodimo okrog, ampak to so bile pa res lepe, mirne počitnice v naravi.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2012 16:28:15   
tastara

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Letos bomo tudi mi izkoristili krompirjeve počitnice, ker imamo šolarja. mi lahko malo svetujete kam it? Izbirmo med hoteli ki imajo bazene notri. Gledala sem za hotel Špik. Tam mi je všeč ampppak se bojim da bo gužva.

Jaz bi zagotovo izbrala Špik, ne pa nekih mlakužastih term. Špik je zame zakon.
Glede gneče - tam je ni nikoli. No ja, mogoče ene dva tedna v avgustu, ko pridejo gostje iz Italije.

Pa še en kup izletov lahko naredite - K.Gora in G.Martuljek sta odlični izhodiščni točki.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2012 22:40:30   
renan
Mi bi tudi kaksen predlog za pocitnice. Hotel z notranjim bazenom je pogoj...

Je ze kdo bil v hotelu Savica na Bledu ali v onem Eko hotelu v Bohinju? Kaj pa v Logarski?

Morda lahko priporocite kaksne terme...user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2012 15:34:04   
zita
Tudi mi bi kakšen predlog .. V toplicah 8moravci ) smo bili konec septembra, tako da bbi za jesenske počitnice šli smao na kakšen enodnevni izlet.. kje po sloveniji? A kdo pozna kakšno lepo destinacijo, primerno za otroke (2. razred, in 1,5 letnik)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2012 20:23:49   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: renan

Mi bi tudi kaksen predlog za pocitnice. Hotel z notranjim bazenom je pogoj...

Je ze kdo bil v hotelu Savica na Bledu ali v onem Eko hotelu v Bohinju? Kaj pa v Logarski?

Morda lahko priporocite kaksne terme...user posted image

V hotelu sicer nismo bili, smo pa veliko v Bohinju in gremo tudi za del teh počitnic. Na bazene ne gremo prav pogosto (v vodnem parku v Bohinjsku Bistrici je čisto premrzla voda - no, raen v otroškem bazenu, samo v tistih 20 cm res ne moreš sedeti 3 ure), hodimo pa v hribe. Malo smo do 2. leta nosili v nahrbtniku (5 letnik je pa že lepo hodil), zdaj pa oba gresta na 1-2 urne ture prav z lahkoto.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krompirjeve počitnice
23.10.2012 8:35:14   
ja5m14
Pozdravljeni, Glede na vaše vprašanje kam za krompirjeve počitnice, vam predlagam hotel Smogavc v Zrečah, jaz sem bila lani z mojim možem ter 3 leta starim sinčkom…smo se imeli SUPER. Res je da v hotelu nimajo bazenov, vendar imajo zelo dobro pripravljen paket namenjen družinam, ki vključuje karte za bazene v Zreških termah, imeli smo polpenzion in cena paketa je bila res zelo nizka. Z možem sva imela tudi čas zase saj so v hotelu poskrbeli za odlično otroško animacijo, od plesa, petja, izdelovanja raznih stvari… v glavnem bilo je super. …aja pa Hrana MJAMI odlična user posted image . Sem pa na njihovi spletni strani zasledila, da imajo za letos tudi odlično narejen paket za družine z otroki… Lepe krompirjeve  počitniceuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?