|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sem ali nisem
3.10.2012 10:43:17   
deyči
pozdravljene :D
jst imam en problem no ni lih problem user posted image
stvar je taka s fantom delava na otročičku že 9 mescou pa vsaki mesec nič. probala sem razne metode od čaja,gline, yes beybi lubrikant ampak nič. in zdejle mi prvič menstruacija zamuja 9 dni za test nosečnosti nimam poguma ga narediti ko se boim da bo -- :/ tak da sam čakam z dneva v dan ali bo M ali ne. ufa . al je možno da toliko dni zamuja M zadnje tri mesece sem imela zmeraj točno M 25. po 6 dni, ciklus 25 do 26 dni! znakov nosečnosti pa ne zasledim. sam povečan apetit. no eno jutro ob 5 zjutraj sm mela željo po jogurtu user posted image in ful me napenja :D dekleta kaj mi lahko poveste glede tega?? jaz sm čist zmedena :D

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2012 10:56:38   
Shana86
Hej!
Glej, razumem, da te je groza tistega minusa, ker je pri meni enako. Ampak brez testa enostavno ne moreš vedet, razen če se odločiš počakat 9 mesecev, pol bo zihr :) Čisto vseeno je, kaj ti rečemo me, morala boš narediti test. Lahko pa čakaš še nekaj dni, če se pojavi user posted image - upam da ne.
Navijam za plusek user posted image

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.10.2012 11:02:39   
deyči
jaa še nekaj dni bom počakala če jo ne bo do 10 pol se bom takoj k ginekologinji naročila... joj sam da bi res bilo user posted image sam ne smem se preveč veselit ko pol sem zmeraj razočarana :S

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.10.2012 11:22:36   
trezka
Uh punca, dobra si, da lahko tako dolgo zdržiš . . . jst ne bi, bi že 1 dan po zamudi delala. + ali - gor ali dol, vsaj vedla bi pri čem sem.  Kolikor vem, pa boš tak al pa tak mogla nardit test, preden pokličeš G.

Naj se ti uresničijo tvoje želje. user posted image

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.10.2012 11:30:34   
ronja
Predno kličeš g. boš itak morala test naredit, sicer te ne bojo hoteli naročit. Tako da lepo leti po test in ga jutri zjutraj naredi (jutranji urin je gostejši in je v njem večja koncentracija hormona) - po 10ih dneh zamude mislim, da bi ti moral pokazat pravilno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.10.2012 11:36:36   
astrid1
Te čisto razumem. Tudi sama sem odlašala s testom in sem ga delala šele 10 dni po izostanku menstruacije. Potem pa po tolikih letih matranja nisem mogla verjeti, da sta se res izrisali obe črtici. Raje nisem niti pomislila, da bi lahko bila noseča, da ne bi bila preveč razočarana.

Naredi test. Boš vsaj vedela pri čem si.

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2012 11:36:58   
deyči
:D sei jazt tudi nikoli nisem zdržala že po dveh dneh zamudeuser posted image sem zmeraj takoj test naredila. sam pol sem zmeraj bila razočarana tako da zdejle po novem ne prehitevam.:D sam upam da se mi M ne ulije :S

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.10.2012 11:44:05   
deyči
ronjaa in astrid hvala za spodbudne besede :D srčno upam da bo končno to to ... čeprav se mam že za neplodno žensko. do po 9 mesecih vsako dnevnih in večkrat dnevnih spolnih odnosih mi ni še uspelo... upam da je res ta mesec zvezda meni naklonjena. aja pa še nakaj po kolikem času pa začnejo prvi znaki se pojavlati?? lp.user posted image

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.10.2012 11:55:37   
ronja
am že za neplodno žensko. do po 9 mesecih vsako dnevnih in večkrat dnevnih spolnih odnosih mi ni še uspelo... upam da je res ta m
deyči, ne uspe vedno takoj. V vsakem ciklu imamo v povprečju zdravi ljudje komaj 50% šanse, da rata, ČE seveda seksamo med ovulacijo. 1 leto je baje čisto normalno in ni nič hudega, če še ni ratalo v 9ih mesecih, to še nič strašnega ne pomeni. To je komaj 9 možnosti (če imaš 1 jajčece, kar je normalno). Saj moraš mariskaj poizkusti več kot 9x, da ratauser posted image Ti pa želim, da bo 9 tvoja magična številka in zagledaš jutri zjutraj user posted image . Vso srečo!

Kar se prvih znakov tiče, jaz sem vsakič (5x!) bruhala že predno mi je izostala m.! Samo mi očitno hitro narastejo hormoni oz. sem zelo občutljiva nanje. Bilo mi je slabo za umret že ko sem šla test kupovat - vsakič! Samo da prvič nisem vedela, da je od tega in mi ni niti na pamet padlouser posted image , no naslednijč mi je bilo pa kristalno jasno in sem si rekla, da če bi tole pokazalo 0, potem produžim kar dalje do zdravnika, ker normalno pa to niuser posted image .

Sicer pa se ti poveča apetit, prsi ti zrastejo in začnejo bolet, lahko ti je slabo, špika te v maternici itd... Meni se to vse zelo hitro zgodi, samo nismo vse enake - preveč nosečniških znakov tudi ni fajn metuser posted image - ti želim, da ne bi bruhala, ampak da bi bila noseča, ok?:)

< Sporočilo je popravil ronja -- 3.10.2012 11:58:21 >

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.10.2012 13:02:26   
Katte
En popravek - v idealnih okoliščinah je možnost zanositve 25% na cikel, ne 50. Pa itak statistika nič ne pomeni, ko se gre zate user posted image .

Glej, dejčy. Ti bom čisto realno povedala. Normalno je, da te je strah, da bi bil minus. Sem bila tudi sama na tem, o ja... Ampak razočaranje je del življenja. Po mojem je bolje vedeti, pri čem si, kot pa odlašati in biti zaradi tega še bolj živčen. Čeprav lahko v tem primeru vsaj upaš... Ja, vsaka stvar ima več plati. Prej ko slej boš morala narediti korak in uporabiti testek. Imam občutek, da te user posted image  ne bo prehitela, da bo user posted image . Ampak vedeti ne moreš, dokler ne uporabiš testka.

Jaz sem točno vedela, kdaj imam O. user posted image  je bila pa vedno 12 dni kasneje. Julija je kar ni bilo, dva dni, preden sem jo pričakovala, so me začele malenkost boleti prsi in čutila sem blage krče v trebuhu. Dosti manj simptomov kot običajno pred user posted image . Bila sem izredno živčna, vedela sem, da je možnost, da sem noseča ali pa, da se je pojavila kakšna cista, ki mi preprečuje user posted image . In nosečnost je bila skrajno neverjetna zaradi zdravstvenih razlogov. Ampak je bil user posted image  user posted image (dva dni po pričakovani user posted image , po dveh letih neuspeha).

Nočem ti težiti, vem, da je hudo, ko ne uspeva, ne glede na to, kako dolgo poskušaš. Ampak 9 mesecev res še ni problematično. Po več kot enem letu neuspehov pa je čas za nadaljnjo obravnavo.

Res nisem mislila napisati takšnega romana...

V glavnem - srečno. Pa sporoči rezultat.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.10.2012 14:11:14   
deyči
hey ja sm se odločila da bom test opravila jutri zjutrej da vidim pri čem sem :D
ja upam da bo končno user posted image :D svet bi se mi v čisto drugo staran zavrtel.user posted image .
drgač pa nekih izrazitih znakov nimam da bi mela vsaj mal upanja da bi bilouser posted image ..zadnji teden me ful vleče na sladko mi prav manjka,pa napenja me zadnja dva dni. za user posted image pa ni nobenih znakov kot ponavadi 3 dni pred user posted image izcedki ... tako da bom videla jutri kolk je ura pa vam bom sporočila :D

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.10.2012 14:39:36   
hedviga
Oh pusti te znake user posted image  
Jaz sem skoraj diplomirala iz znakov (sem imela precej časa ugotavljat...), ko sem pa dejansko bila noseča pa je bil (pa ne se smejat) edin znak, da sem imela katastrofalne vetrove. user posted image user posted image
In nič drugega. Pa sta bila dva in bi lahko bilo znakov miljon.
Torej jutri test in sporoči!!user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.10.2012 15:31:57   
ronja
En popravek - v idealnih okoliščinah je možnost zanositve 25% na cikel, ne 50. Pa itak statistika nič ne pomeni, ko se gre zate

Joj, se opravičujem, če sem zamutila. Samo 25%? Ufa! Se pa strinjam, da je statistika ze splošno populacijo, vsak par ima pa drugačen rezultat in samo ta je zanju važen. No, skratka, potem pa sploh 9 mesecev ni tako dolga doba:).
Ti držim jutri zjutraj pesti (pa to mora bit 1. ko greš po spanju lulat- če bi slučajno šla že ponoči - kar je mimogrede tudi en znak).

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.10.2012 17:46:04   
deyči
sem že naredila test nosečnosti ker nism mogla počakati in je bil negativen :((
če ne bo do 10 men, bom še enkrat nrdila ....ah pa je dan pokvarjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.10.2012 23:27:00   
ronja
deyči, bo pa naslednji mesec ali še mesec za njim. Saj ni važno, kateri mesec točno, glavno, da boš nekoč mami in to boš gotovo, če boš hotela bit, saj je veliko možnosti za to, celo za tiste, ki sploh ne morejo imeti otrok po naravni poti, pa ti sploh nisi tam. Daj si gor svoj najljubši cd in delaj kaj, kar te sprošča, zjokaj se, če si žalostna, potem pa si reči, da je jutri nov dan in če tokrat ni, bo tudi nov cikeluser posted image . Včasih moramo za kako željo počakat - eni za eno, drugi za drugo, glavno da se na koncu uresničijo:). Če se še ni, še ni konec:).
PS: Naslednjič pa naredi test vseeno rajši zjutraj, ker tako hitreje pokaže +, če je koncentracija hormona ravno na meji detekcije, saj je hormona takrat več zaradi gostote urina.

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.10.2012 11:24:54   
witch
deyči po devetih mesecih pa ne obupat user posted image user posted image user posted image Najprej, mogoče je bil test prehitro narejen.
Lahko pa se je samo cikel podaljšal. Meni se je že velikokrat. Nimaš kaj... se zgodi. Devet mesecev je po eni strani ogromno, po drugi pa čisto malo. Veš, sama se trudim zanositi že 3 leta (ok, vmes je bil partner malo odsoten, amapk vseeno velikooooo časa). Naredila sva oba preiskave, z njim vse ok. Pri meni vse ok. Edino O nimam vsak mesec, redno. Mimo je že kar nekaj mesecev in NISEM neplodna. Tak da umiri se, sprosti se, uživaj vsak dan posebej. Vem, da je lahko reči ne misli na to, težje pa to dejansko delati. In vem, tudi meni ne uspeva vedno. AMpak če se bom vsak mesec sekirala, jokala, računala, teste kupovala --- zmeša se mi in bankrotiram.
Vse bo prišlo ob svojem času. Tudi sama sem že 100x rekla, zakaj mi noben ne more povedati ni še tvoj čas, ne še "delati" na tem.. Ne noben mi ni povedal tisti in tisti mesec tistega leta bo uspelo, zato že traja tri leta. Ampak, veš, veliko sem se naučila v tem času. Veliko novega vem. In zdaj ti lahko povem, da se v sebi 100000x bolj pripravljena biti mamica, kot takrat. Na stvari gledam drugače. Pozitivno sem se naučila gledati na vse. Na življenje, na vsako slabo stvar. Vsaka slaba stvar ima v sebi nekaj dobrega, in vska dobra nekaj slabega. Tak da iz te slabe situacije probaj potegniti čim več dobrega.

In veš, vse nas na koncu čaka cilj. Ene pač gremo po daljši poti, druge po krajši. Ni pravilne, obe sta dobri. Obe vodita do istega cilja. Vem, hudo je, ampak naj ti ta pot mine čim lepše, nauči se kaj novega, glej okrog sebe in uživaj v vsakem trenutku. Želim ti, da bo tvoj cilj kmalu tukaj.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.10.2012 11:56:00   
deyči
witch: zelo zelo lepo si napisala user posted image .
jooj kok ti more težko bit 3 leta ufaa dobra si ko imaš toliko upanja in gledaš vse pozitivno. jaz pa že skoraj obupana. vem da bo zate kot zame ta čas napočil...ko bomo nosečke srečke :D pa naj ti povem sem imela sodelavko pa sta se s fantom na otroku matralal 4 leta pa je bilo vse oky znima dvema in ko se je odločla da gre na umetno oploditev je dva meseca prej zanosila. za drugega otročička pa je takoj brez problema zanosila. da kar sama ni morala vrjeti :)
glede O pa mogoče imam jaz podobne probleme kot ti 2 mesece sem vsaki dan z O testi gledala gdaj bo O pa je ni bilo mhm :S
kako je ta stvar čudna če gledaš dekleta ki si tako zelo želijo postati mamice ne morejo ali pa delajo na tem dolgo da se im sreča nasmehne. dekleta pa ko si otroka še ne želijo ali pa po nesreči pa prec zanosijo...user posted image
tudi za naju dve bo čas napočil upam da v čim krajšem času zagledava user posted image
lp.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.10.2012 12:17:42   
urshek
No, deyči... Si nardila test? Sm še js nestrpna postala, ko sem to brala. :)

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.10.2012 12:58:35   
witch
deyči veš, prvih pol leta je bilo najhujših. Saj ne rečem, da mi ni včasih hudo še zdaj. Ampak kam pa pridem, če bo vsak mesec razočaranje, jok --- na zaprti oddelek psihiatrije user posted image Enostavno ni šlo več tak naprej. Pa načrtno slončkanje, pa... Prehudo je bilo vse skupaj. Sprijazniš se. Je pa hudo, ko vsi pijanci, narokomani in klošarji zanosijo še preden dajo hlače dol. Žal. Poznam ogromno družin, ki nimajo urejenih razmer. Ko rešujejo zakon z otroci, ko se tepejo in še imajo otroke. Ampak jaz nisem tista, ki bo sodila. Vsak si zasluži otroka, nobenemu ne želim, da trpi, da ne more zanositi. Vesela sem vsakega otroka, vsaki nosečnici sem zelo fauš, ampak hkrati vesela za njo. Mogoče je katera izmed njih zanosila po treh letih, mogoče je kateri na 5 umetni uspelo, mogoče je ta otrok mali čudež. Nikoli ne vemo... obsojamo pa vse. Vidiš nosečnico pa rečeš, glej ta je pa sigurno takoj v prvo zanosila. Pa ni vedno tako.
Najdi si druge cilje v življenju. Daj delanje otroka na stranski tir. Jaz se trudim, da dokončam faks, šparam, da grem še na eno dolgo potovanje, predem bom mamica. Učim se na napakah drugih mamic, najpomembnejše pa je, da se učim živeti lepo, kvalitetno in veš, komaj zdaj sem ugotovila, da prvo moram delati za sebe, ceniti sebe, partnerja in potem so vsi ostali. Ker prej so bili pri meni ostali, pa partner, potem nekje daleč pa jaz, če sem seveda prišla na vrsto. Živi ta čas, ko otročka ni. Ni potrebno, da si "umreš", da živiš še samo za tisti plusek. Ko pa pride trenutek, da te stisne, da rabiš nekaj mičkenega, pa hitro do prve prijateljice, nečaka, nečakinje, nekoga z mičkenim otrokom. In se naigraj, daj si duška, nacartaj se. Pa bo spet boljše. Moj nečakec meni da v takih čudnih časih ogromno moči za naprej.
Pravijo, da je človek z leti modrejši, da ve veliko več. Res je tako. Povem ti, da z leti neuspeha postaneš modrejši, lažje gledaš na vse. Umirjeno in pozitivno naprej user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.10.2012 13:08:08   
hedviga
Ah DeYči, šmenta no...
Vsekakor brez panike in brez preveč slabih misli.

Witch je res fino napisala.  Je pa res, najprej si precej neučakan, vse bi takoj, že včeraj, če bi se dalo. Žal pa ne gre zmeraj tako.
Jaz sem bila ista, ampak me je situacija "prigraundala", da ne gre vedno kot jaz hočem. Smo čakali na najina dva kar nekaj časa in nisem štela vseh desetin negativnih testov. Nekako pa vseeno preživiš, naučiš se, utrdiš se in dozoriš.
Midva sva pač morala sprejeti, da za naju otročka doma narejenega pač nikdar ne bo. Ok, pa smo šli naprej, naredili kar se je dalo, sem in tja pojokali in voila tule sta, najina dva. K sreči relativno kmalu, zgodb ko je ta "kmalu" dooolg ali pa ga nikoli ni poznam preveč- Večinoma pa so se vse končale tako ali drugače-srečno!!  Z otročkom ali dvema, biološkim ali posvojenim...
Ne obupaj,  čeprav se zdi da traja celo večnost. LAhko si na začetku poti, povsem možno pa je da si že na ali blizu cilja!!!

Witch, jah temu se žal reče "nepojasnena neplodnost"....  Preseneča me, da te niso še poslali v postopek, predvidevam da si mlada? Včasih pomaga narest preglede tudi na drugi kliniki, ampak predvidevam, da po treh letih to že itak veš... Vsekakor srečno tudi tebi!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.10.2012 13:14:53   
witch
hedviga se podpišem pod tvoje sporočilo. Res je tako.
Midva sva že v neplodnostni. Prejšnji mesec so mi naredili prehodnost jajcevodov in je vse ok. Dobila pa sem napotnico za IUI. Bova pa zdaj še en mesec probala malo porihtati svoja telesa in se dati malo bolj na off. Potem pa gremo v prvi IUI.
Tebi pa čestitam za dva mulčka user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.10.2012 14:42:06   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: witch

hedviga se podpišem pod tvoje sporočilo. Res je tako.
Midva sva že v neplodnostni. Prejšnji mesec so mi naredili prehodnost jajcevodov in je vse ok. Dobila pa sem napotnico za IUI. Bova pa zdaj še en mesec probala malo porihtati svoja telesa in se dati malo bolj na off. Potem pa gremo v prvi IUI.
Tebi pa čestitam za dva mulčka user posted image

Hvala user posted image   Zdaj sta že huuudoo nagajiva skoraj 3,5 letnika... Ja takele naredilo na GKLJ user posted image
Kaj pa laparo? So delali? No, saj veš-pregarde, miomi, endometrioza itd itd... pa kri za hormone itd? joj kaj te sprašujem, zihr vse veš  user posted image
Hecna je tale nepojasnjena  n... Soborka z RR je tudi imela nepojasneno n., na GKLJ nič niso našli, postopek za postopkom, dobri zarodki, zmrznjenčki ampak nikoli nič... Potem so ji v MB našli pregrado. Go figure!user posted image
Potem pa hop v prvem na novi kliniki dve prelepi pupiki user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.10.2012 15:06:08   
witch
hihi ja taki mulčki so že včasih fajn nagajivi user posted image vidva le uživajta z njima, saj veš, samo enkrat sta taka kot sta.
Zdaj ko so mi prehodnost gledali so pogledali še za pregrade, ni nič, maternica čista. Edino zdravnica je rekla da pač sumi policistične jajčnike. Hormoni bi naj isto bili ok. Ampak mi je pa bioenergetik rekel, da mi ščitnica ne dela dobro in da desni jajčnik ni čisto ok. Je pa to itak povezano. Tak da... Kdo bi vedel.
Najprej grem na pucanje s telesom, naprej pa bova naredila tisto, kar se nama bo zdelo najboljše. Če ne bo nič naravno, greva pa na IUI. Kjer pa itak piše da imaš minimalne možnosti user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.10.2012 11:26:15   
deyči
hey naj povem da sem učiraj dopoldne menstr.user posted image dobilauser posted image
sam ful čudno ... ponavadi imam zelo močno prve 3 dni zdejle pa bol blago pa take bolečine ufaa :/
celo noč nisem spala to so bile take bolečine da sem na wc ponoči sedela kar celo uro.. od bolečin pa še bruhala sem. in nit spostle še danes nisem vstala vrti se mi pa slabost pa slaba :( no vsaj krčov nimam ... zakaj to??? to se mi še ni zgodilo :/user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.10.2012 16:05:55   
ronja
Lahko je od psihe, kadar smo pod stresom, telo špara s krvjo in takrat je m. bolj temna in je je manj.
Lahko bi bil zgodnji spontani splav, vendar bi ti v tem primeru test verjetno še pokazal +, ker se hormoni tako hitro ne spucajo iz telesa (vem, ker sem po ssu morala it delat krvni test v laboratorij, da so bili ziher, da se je vse lepo sčistilo).
Lahko si tudi bolna in imaš zato vse te simptome in zato telo špara.
Lahko bi bila navsezadnje tudi vgnezditvena krvavitev, samo bi bilo čudno, da bi bi te tako bolelo, ker to pa navadno ni tako in to je res bolj mala krvavitev potem.
V vsakem primeru je naslednji mesec novo upanje in potem še eno in še eno in še eno... Razmišljaj tako: če slučajno res nimaš vsak mesec ovulacije, potem je ta čas, ki se tebi zdi zelo dolg, v resnici samo par poizkusov. Saj bo... Verjamem, da mora bit grozno, mogoče boš imela pa zato toliko lepše nosečnosti:). Kar sem se pogovarjala s puncami, ki smo takoj zanosile, je bilo vsem grozno slabo. Ne vem, če je povezano, lahko bi bilo (pač hormoni), ampak na koncu koncev ima vsak svoj križ, kot rečejo. Če v 1 letu ne bo ratalo, pa le pojdita oba na pregled. Pa ne it ti sama, pojdita oba, ker možnosti so 50-50, pri komu je problem (ali pri obema ali pri nobenem).
Aja, pe to: na morju sem spoznala punco, ki je rekla, da sta prvega delala 1 leto, ni pa ni ratalo, drugi je pa prišel s prvim seksom po poroduuser posted image , razlike sta 1 leto... Tako da ni rečeno, da bo vsakič tako:).

(odgovor članu deyči)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?