kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prej sva govorila, je sam začel. sem mu svoje povedla, rekel oprosti in rekel tud, da si naj ne mislim, da mu je vseeno za to, kaj je naredil, oziroma lagal. Da je pač to naredil spet, ker ga je bilo po domače povedano strah povedat, oziroma ni našel pravega trenutka. Bi pa mi baje povedal( tako pravi). Sem mu rekla, da me je s tem spet prizadel, da se meni zdi, da tistga katerega lažemo, ne spoštujemo. in njegov odgovor je glasil, da je lahko obratno, da je to naredil iz spoštovanja, da se ne bi jezila , mislim svašta no. Ja pa madona no, ja kaj za vraga je pa kupil? Zračno puško, airsoft pištolo, fleksarico, bormašino, kolo, lita platišča za avto, pivovarno, motor, tarčo za pikado, rolerje, fitnes napravo...kaj za hudiča je to, ne vem zakaj takšna skrivnost, lohk ti naštejem še marsikaj ki paše v "nekaj za dušo". Veš, ženske, no vsaj moja je takšna, da se njej zdi kar vse po vrsti brezveze in so vedno ene cele litanije okol vsega, kar sem do danes želel kupit. Sam mene ne gane, če preračunam, da si lahko privoščim bom kupil, pa če ona prevale dela zraven. Tko sem prišel do komplet orodja v garaži, za vsak kos je blo "kaj boš pa rabil", pa je to orodje že zdavnaj izplačalo samo sebe. Moja skvo pač takšna je, sam nisem jest ena copatka tako kot tvoj, ki gre potem in na skrivaj kupuje in skriva v garaži. Sej nisem petletnik, ki je ukradel hruško, ampak odrasel moški. Res je, da prav zaradi nje vedno petkrat premislim, predno kupim, sam če se za to odločim, nima šans, saj nisem kužek. Tko da vajin prvi in osnovni problem je, da si ti obsedena s kontrolo, on je pa copatka. Ker če on nebi bil copatka, bi bla lepo v ravnovesju.
|