Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nuhalna svetlina - kranj 7.9.2005 13:46:21
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Pozdravljene!
Vem da je bilo glede nuhalne ze ogrooomno povedanega, pa hotela sem poiskat debate na to temo, vendar jaz ne najdem opcije "išči po RR"...pol pa ne vem al sem slepa, al pa v nulo smotana ampak jaz res na ekranu iskalnika ne najdem!
No, da preidem k stvari. Dons sem bla na 1. pregledu pri G, pa 1. ultrazvok sem imela. Zdaj me je za ultrazvok naročil 3.10.,ko bom noseča 12 tednov. Rekel je, da bo to pregled nuhalne svetline. Zdej sm pa mal zbegana...a se da z navadnim ultrazvokom tud prevert nuhalno svetlino, jaz sem ves čas misllila, da se da le z 3D??? A sem se motila? Zdaj pa ne vem a je to dovolj a naj se naročim še v domžale na 3D kot ponavadi berem, da delate za nuhalno???
Naročena sem v Kranju...pa mislim da je tam samo navaden ultrazvok in en 3D!!!
Mal sm zbegana!
hvala
|
|
|
|
nuhalna svetlina - kranj 7.9.2005 13:49:02
|
|
|
|
urška
|
kolikor jaz vem imajo v kranju uz kjer ti lahko pregledajo ns in ti ni treba v domžale
|
|
|
|
nuhalna svetlina - kranj 7.9.2005 13:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so v Kranju na UZ merili nuhalno. Meril mi jo je dr. Handžar in se je res zelo potrudil, ker je dete ležalo tako, da se nikakor ni dalo videti. Nazadnje mi j naredil vaginalni UZ in je tako le uspel izmeriti nuhalno svtelino. Normalno, da se to da izmeriti tudi z navadnim UZ, saj to je v bistvu en svetel predel na vratu dojenčka, ki mora biti v merah, ki so predpisane.
|
|
|
|
nuhalna svetlina - kranj 7.9.2005 14:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
zvezdica, nuhalna svetlina se meri z navadnim uz in v kranju dela tu tut podlipnikova. isto nardi k ker kol samoplačniški dohtar s to razliko da ti na samoplačniškem še izračunajo 1:koliko imaš možnosti glede na tvojo starost in še neke druge dejavnike da bo otrok mongoloiden. js na to nism šla, ker mi je pregled pri podlipnikovi zadostoval - rezultat je bil ugoden in b.p., itak pa nisem v tem stadiju več bla prpravlena delat splava tut če bi vedla da bo otrok mongoloiden. tko da mi je blo v bistvu še ljubše da ne vem tut če bi bil. pa je blo vse ok. tudi zdej v drugo mi bo zadostoval pregled zastonkarski navadni pri podlipnikovi - nardi pa vaginalni uz.
lp, lara
|
|
|
|
nuhalna svetlina - kranj 7.9.2005 17:22:59
|
|
|
|
cicido
|
men jo je naredu dr.Urh, moj ginekolog. Drgac, ce pa ze mislis se na drugo mnenje, je pa v Domzalah res najboljsa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?