|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pri 3
31.8.2012 13:58:29   
bardy
Pozdravljeni, naš mali je star dobre 3 leta in dobila sva vabilo na sistematski pregled... ker sva naročena pri drugi P in ne pri naši osebni me zanimajo vaše izkušje: ste delali pri vaših P ali je vseeno....

Sprašujem namreč zato ker ta P h kateri naj bi šla za moje pojme ni vredna da je P. Z otroci ne zna, moj otrok se jo boji-enkrat je bil močno bolan in ker druge ni bilo ga je sprejela ta in bila res groba do njega. Od takrat če jo slučajno vidi kje v ZD kar otrpne...recimo pri naši pa gre lepo noter in lepo sodeluje z njo..meni osebno tudi ni vendar bi to " potrpela" če bi bila vsaj do otrok dokaj ok. Ali lahko sploh grem k naši P na sistematski ali res MORAM k tej ki je napisana na vabilu?

Hvala za mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematski pri 3
31.8.2012 14:02:48   
Doll
Je logično da ne MORAŠ k tej P.
Lahko greste k svoji

(odgovor članu bardy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2012 14:08:58   
zaspancek1
Hm, kolikor vem, je sistematski pravica in ne dolžnost. Torej lahko greš ali pa tudi ne, še bolje pa je, dapokličeš in poveš, da ti ta dan ne ustreza oz. ta konkreten P ne ustreza, da boš raje počakala svojega.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2012 15:53:02   
bardy
No tale P h Kateri sva naročena pregled bolj jemlje kot dolžnost in ne pravico user posted image in sploh ne dopušča možnosti da bi recimo človek povedal svoje mnenje(glede na to da je otrok tvoj in si z njim 24/7 ona pa ga vidi 2x letno)

Jaz sem v konflikt prišla z njo zaradi cepljenja...obstaja sum da je moj otrok alergik na določene stvari in živila, tudi jajce, ki je v cepivih in ima dokazano dedno bolezen, na katero lahko cepivo vpliva celo tako da pride do trajnih posledic...ona ga je hotela cepit ne glede na to da neve ali je na kaj alergičen...takrat sem morala otroka dobesedno branit pred injekcijo user posted image naša P pa je napisala napotnico in sedaj imava datum za alergološko testiranje...

Tako da bom kr poklicala k naši P in naju naročila. No saj zdelo se mi je dokaj logično da greš lahko k svoji user posted image hvala za mnenji

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2012 20:26:27   
Najaa
Na tvojem mestu sploh ne razmišljala in bi enostavno poklicala svojo P, rekla da tisti dan ko je otrok naročen ne moreva in da bi počakala na našo P... Imaš vso pravico.

(odgovor članu bardy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2012 10:13:51   
bardy
Šla danes k naši P oz k sestri... povem da želim datum za sistematski pri naši P in ona meni pravi da pri treh letih sistematske dela samo ta P h kateri sva naročena user posted image ji povem da takrat ne morem pridt in ona meni če mi da drug datum....jaz pa njej pravim ne, drugega dohtarja user posted image user posted image

tako da mi je dala datum pri naši P ker imajo tudi izredne sistematske

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?