|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakit iz DM, C&A, Spar
27.8.2012 10:29:42   
gagaga
V DM mi je ful lep ta kič. Sam mi ga je škoda kupit če takoj zarjevi.
Ali je zdej ta kič bolj kvaliteten kot včasih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakit iz DM, C&A, Spar
27.8.2012 10:48:34   
Medea10
Še vedno je zanič. Takoj rata bakren. Sem si par mesecev nazaj kupila tak lep prstan, ki me je res čist obnorel in po parih dneh je že baker ven tolkel.

(odgovor članu gagaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2012 10:53:28   
gagaga
Men so tud ful lepi, samo mi je škoda dat 6 eur za 1 mesec.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2012 12:33:44   
Anonimen
Jaz imam uhane iz DM in prstan iz Spara pa pa je oboje še vedno isto kot takrat,ko sem kupila

(odgovor članu gagaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2012 12:42:16   
Tutan
Iz DMa imam eno zavito zapestnico, kot da bi bilo cca 20srebrnih žičk vpletenih ve pentljo, dala okoli 20€, je še danes lepa. V C&Aju pa Sparu pa še res nisem kaj kupila. Načeloma nosim vpadljiv nakit - velike pentlje, mašnice, ogromni prstani - večinoma kupim kar v H&Mu, Mullerju, pa dam par €, pa mi še nič ni držalo samo en mesec? Ponavadi po kakšnih 2 letih zavržem dotrajane zadeve. Moja edina 2 kosa nakita, ki sta vredna malo več, sta zaročni pa poročni prstan. No pa 1x, ko bom velika, si bom kupila prstan od Frey Willeja :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2012 12:43:12   
poopsie95
Iz Spara imam 2 verižici, že več kot eno leto in se držita ok. V DMu pa mi je moj kar tako kupil en luštn prstan in sem ga skoz nosila tudi na morju, pa je še okej.

(odgovor članu gagaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2012 17:36:45   
Felicita
ful je odvisno od kože. Res. Jest npr teh kič prstanov sploh ne morem nosit, ker ratam zelena po par minutah (mam tok agresiven švic da takoj baker ven useka), medtem ko z verižicami in uhani sploh nimam problemov; odkar v uhanih ni niklja pa itak ni res nobenga problema (zato jih mam miljavžnt pa še mal več). Jest mam sicer najrajši nakit six, mam pa neki tut ostalih zadev (h&m - od tam mam cel kup špangic z rožami, dm mi ni pretirano všeč, spar sem pa tja kej najdem...)
Prstane mam pa pač srebrne oz. iz kirurškega jekla.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2012 19:39:03   
aprilčica07
Sama sem obsedena z uhani user posted image , precej jij imam iz C&A pa sem zadovoljna. Jih dosti nosim, pa se kar držijo. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.8.2012 7:40:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2012 9:20:46   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Iz DMa imam eno zavito zapestnico, kot da bi bilo cca 20srebrnih žičk vpletenih ve pentljo, dala okoli 20€, je še danes lepa. V C&Aju pa Sparu pa še res nisem kaj kupila. Načeloma nosim vpadljiv nakit - velike pentlje, mašnice, ogromni prstani - večinoma kupim kar v HΜ, Mullerju, pa dam par €, pa mi še nič ni držalo samo en mesec? Ponavadi po kakšnih 2 letih zavržem dotrajane zadeve. Moja edina 2 kosa nakita, ki sta vredna malo več, sta zaročni pa poročni prstan. No pa 1x, ko bom velika, si bom kupila prstan od Frey Willeja :)))

No, jz pa nakita načeloma sploh ne nosim, ampak prstan od frej vileja bom pa tut jz kupila enkrat, pa če bo to pri 90-ih bo pa pač takrat user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2012 17:16:00   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
ful je odvisno od kože. Res. Jest npr teh kič prstanov sploh ne morem nosit, ker ratam zelena po par minutah

podpis - jz ne morem nosit nic od nakita, ki oksidira, zato ker ocitno moj svi to zadevo razje...

Preden zacnes nositi namazi z brezbarvnim lakom. Postopek po potrebi ponavljas....

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2012 17:20:42   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Iz DMa imam eno zavito zapestnico, kot da bi bilo cca 20srebrnih žičk vpletenih ve pentljo, dala okoli 20€, je še danes lepa. V C&Aju pa Sparu pa še res nisem kaj kupila. Načeloma nosim vpadljiv nakit - velike pentlje, mašnice, ogromni prstani - večinoma kupim kar v HΜ, Mullerju, pa dam par €, pa mi še nič ni držalo samo en mesec? Ponavadi po kakšnih 2 letih zavržem dotrajane zadeve. Moja edina 2 kosa nakita, ki sta vredna malo več, sta zaročni pa poročni prstan. No pa 1x, ko bom velika, si bom kupila prstan od Frey Willeja :)))

No, jz pa nakita načeloma sploh ne nosim, ampak prstan od frej vileja bom pa tut jz kupila enkrat, pa če bo to pri 90-ih bo pa pač takrat user posted image

No, kolikor vem, cene niso take, da bi bilo treba cakati do 90-ih... ali....

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2012 17:37:40   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

No, kolikor vem, cene niso take, da bi bilo treba cakati do 90-ih... ali....

Cene replik so sicer dostopne 60-100 EUR/prstan, original je pa ene 3-4x dražji, s tem, da je treba vedet, da je to prstan, ki ni za nosit vsak dan (je kljub ceni vseeno občutljiv na praske/udarce).
Da bi si pa za 100 eur privoščila repliko..hm ne vem kako bi se počutila. Mešani občutki - za repliko je 100 eur še vedno precej drago..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2012 17:50:39   
Frodo Bisagin

Cene replik so sicer dostopne 60-100 EUR/prstan, original je pa ene 3-4x dražji, s tem, da je treba vedet, da je to prstan, ki ni za nosit vsak dan (je kljub ceni vseeno občutljiv na praske/udarce).
Da bi si pa za 100 eur privoščila repliko..hm ne vem kako bi se počutila. Mešani občutki - za repliko je 100 eur še vedno precej drago..

Kupi ga in ga nosi....
ne bodi kot mamice, ki svj komplet kristalnih kozarcev cuvajo celo zivljenje in po njih hrepenijo, potem jih pa vnuki btw razbijejo... Uzivaj v tistem lepem, ki si ga lahko privoscis.... pa tudi ce kaj drugega malo zrtvujes...

(Ivan Cankar)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2012 18:16:06   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Še vedno je zanič. Takoj rata bakren.

zanimiv izraz, da nekaj, kar ni baker, postane baker, ko bi cigani to vedeli :))

Ne nosim obilice nakita, za uhane se po šestih letih spet odločam, da bi jih spet dala not. Načeloma mi je tudi redko kaj všeč.
Imam pa eno verižico iz Muellerja, je po dveh letih še ok, eno verižico pa sem si kupla pred letom v portorožu, mi je prodajalka zagotavljala, da ne nastane črna, pa je. Prstan nosim le poročni, niti ostalih zlatih ne več, ker mi ne pašejo.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?