Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: urejanje papirjev na CSD - porodniška 27.8.2012 10:00:18
|
|
|
|
honey
|
Mislim, da če ti manjka več kot 2 meseca do poroda, še niti ne moreš vložiti vloge. Jaz sem jo vložila, ko je bilo malo manj kot 8 tednov do poroda (kakšna 2-3 dni). Vlogo za paket sem že oddala, za cenzus pa mislim, da se novi član ne upošteva. To sklepam po tem, ker sem oddala vlogo za subvencionirano šolsko malico in otroške dodatke, pa bom morala čez 14 dni, ko bom rodila 3. otroka, oddati vse skupaj na novo. Torej po tej logiki se novi član ne upošteva - če bi se, bi mi ga že zdaj upoštevali.
|
|
RE: urejanje papirjev na CSD - porodniška 27.8.2012 11:51:45
|
|
|
|
archie
|
Pupika30, kolikor so oktoberke spraševala po različnih CSDjih, vlogo za paket oddaš po rojstvu, ker moraš napisat zraven še emšo novorojenčka. In ja, le-ta se upošteva v št. članov. Na CSD šiška si lahko izračunaš, kdaj lahko oddaš vse papirje (glede na tvoj PDP).
|
|
RE: urejanje papirjev na CSD - porodniška 27.8.2012 12:26:39
|
|
|
|
me83
|
Archie lahko das link strani kjer si lahko izracunas datum oddaje papirjev za CSD :) sem Bila na njihovi strani pa ne najdem
|
|
|
|
RE: urejanje papirjev na CSD - porodniška 27.8.2012 12:36:34
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: me83 Archie lahko das link strani kjer si lahko izracunas datum oddaje papirjev za CSD :) sem Bila na njihovi strani pa ne najdem ni problema http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
|
| Stran: [1] |
prašičja gripabučiTe je strah prašičje gripe?da (
20%)
na nek način, svet je zelo majhen (
15%)
zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (
36%)
ne delajte panike, zadeva je daleč stran (
5%)
malo pa res (
7%)
ne (
18%)
Število vseh glasov: 582Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!