|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v prsnem košu
24.8.2012 7:48:33   
fjonda
Pozdravljene,
sem v 18t in že par dni me zvečer spremljajo bolečine na levi strani prsnega koša, za rebri. Čez nekaj časa se bolečina "prebije" tudi na hrbtno stran v isti višini. Bolečina ni nevzdržna, je pa zelo moteča. Zdi se mmi, da se malce umiri, če zelo zelo plitko diham. Zjutraj sem pa kot nova. user posted image Je kateri kaj znano?

Hvala in lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v prsnem košu
24.8.2012 15:45:14   
munchmellow
Hmmm, znano mi ni, lahko pa le ugibam - mogoče zgaga? Ne začne se vedno za žličko, ima lahko tisoč in en obraz in mene je kar matrala v tistih tednih in sem jo dostikrat čutila kot pekočo bolečino med lopaticami ali v hrbtu bolj na levi strani. Pa ni bilo nič važno, da je od zadnjega obroka minilo kar nekaj ur. Bi šlo tudi skupaj s tem, da se pojavlja zvečer, ko si najbrž v postelji oz. zleknjena na kavču. Lahko pa je mišična bolečina od celodnevnih naporov oz, prisiljene drže. Potem mi pa že zmanjka idej. Poskusi za preventivo prve pazit kaj imaš za zadnji obrok, pa baje pomaga par požirkov donata ali mleko (meni ni nič od tega, je pomagala polovička Rupuruta pa sedeč položaj, dokler ni minilo). Če je pa od prisiljene drže pa probaj okrepit hrbet z vajami, pa se malo raztegnit večkrat na dan, pa tvoj naj te malo pomasira.

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2012 17:07:16   
cilla
Ja, bi znala biti zgaga. Malček že pritiska odznotraj na organe in je vsaj malo že premaknil stvari, da si dela prostor. Jaz sem imela podobne težave nekje do polovice nosečnosti. Mi je bilo hudo za znoret, ponoči sem spala popolnoma v sedečem položaju, drugače je bila bolečina neznosna. Je minilo, itak. Na naslednjem pregledu omeni tvoji G za vsak slučaj, predvsem če bo bolečina postajala močnejša, da ti pogledajo pritisk etc.

(odgovor članu munchmellow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2012 17:13:30   
cilla
Evo, še razlaga ginekologa

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4104238,4104238#msg-4104238

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1049429,1049429#msg-1049429

< Sporočilo je popravil cilla -- 24.8.2012 17:19:14 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2012 23:41:10   
fjonda
user posted image ženske... in hvala! user posted image

Žolčnik ni, ker so mi ga lani odščipnili, vse ostalo pa čisto možno. Danes sem tudi čakala bolečine, vendar sva oba čisto ok, tako da greva mirno spat. user posted image

Glede na to, da imam že sedaj težave s krčnimi žilami, zgago, da se mi obeta diabetes in spet prezgodnje odpiranje... je prav vse lepo! user posted image

Uživajte!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2012 8:46:59   
cilla
fjonda user posted image , samo še nekih 20 tednov, sej bo mimo. Pa vsaj pestro bo, ti ne bo dolgčas - najprej neki, ko bo tisto končno izzvenelo, pa kej druzga user posted image . Ampak sej bo vse OK user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?