Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 16:13:14
|
|
|
|
liliana
|
Ne vem......pa spremljam trače (sem namreč redna bralka Lady, no zadnje res nisem še prebrala ), pa te novice nisem zasledila......
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 16:36:58
|
|
|
|
benika
|
Če ni na 24ur, pol ni
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 18:16:01
|
|
|
|
mateyka
|
s kom je pa noseča?
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 18:44:44
|
|
|
|
gsatalema
|
Upajmo, da z možem ...
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 19:44:32
|
|
|
|
mateyka
|
a se je poročila - kdaj to? ni blo a la kim kardashian prenosa poroke? oprostite mi in prosim za razumevanje, ne sledim čenčam in nisem v sloveniji.
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 20:24:28
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a se je poročila - kdaj to? ni blo a la kim kardashian prenosa poroke? oprostite mi in prosim za razumevanje, ne sledim čenčam in nisem v sloveniji. no jaz tudi ne sledim. mi ni treba, kar je nujno itak vse tu gor zvem
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 21:35:37
|
|
|
|
gsatalema
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a se je poročila - kdaj to? ni blo a la kim kardashian prenosa poroke? oprostite mi in prosim za razumevanje, ne sledim čenčam in nisem v sloveniji. Ni hudega če ne veš, .... zato smo tu, da si pomagamo no jaz tudi ne sledim. mi ni treba, kar je nujno itak vse tu gor zvem Rebeka se je lani poleti poročila z Sandijem Škalarjem, že letos mislim da nekje septembra bo rodila punčko po naravni poti... . Vtipkaj v mr. gogla Rebeko in izveš še vse podrobnosti... jaz sem napisala za prvo silo
|
|
|
|
RE: Je Rebeka Dremelj že rodila? 14.8.2012 21:44:56
|
|
|
|
mateyka
|
aha, vidim - otočec in neka belo-vijolična poroka.. torej je zanosila po poroki? no, to je pa redkost te čase - pohvaljena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2012 22:17:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?