Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
podaljšanje absolventskega statusa 6.9.2005 21:29:13
|
|
|
|
vidja
|
Pri nas na pedagoški si za šest mesecev lahko podaljša status vsak, ki ni ponavljal letnika ali pavziral v času študija.Očetje lahko podaljšajo status, če se je otrok že rodil in če sem prasv razumela pa boš ti rodila decembra.
Najboljše, da tvoj mož preveri na faksu, prebere statut in vpraša v referatu. Pri nas je prošnje trebaa oddati do petka, tako da bo najbolje, če pohiti.
Veliko sreče s to birokracijo!
|
|
|
|
podaljšanje absolventskega statusa 6.9.2005 21:35:00
|
|
|
|
bobek05
|
Vprašanje je če bodo status podaljšali sploh tebi??? Mogoče najprej za pol leta, pa potem zahtevaj za 1 še za dodatno leto... Vsaj mislim, da je tak, zato ker ti podaljšajo status na podlagi MATERINSTVA, se pravi, da otrok dejansko mora biti že rojen in ŽIV (ja, saj vem, kruto)..
Jaz sem rodila 16.6. in sem že dala notri vlogo za podaljšanje absolventa za 1 leto - mislim, da ne bi smelo biti problemov..
Mislim, da je še 1 finta če imaš rizično nosečnost, ampak zao rabiš potrdilo od G, pa v tem primeru mislim, da ti ne podaljšajo, ampak lahko samo kak pogoj neseš v višji letnik - tega pa ne rabiš.. Ne vem, treba se bo pozanimat..
Oče... Mislim, da ima nek bonus če živi v istem gospodinjstvu z otrokom - se pravi na istem naslovu morata biti oba prijavljena.. In spet v primeru, ko je otrok ŽE rojen, ker se privilegiji štejejo, da oče živi v istem gospodinjstvu z otrokom do 1 leta (se pravi v otrokovem prvem letu življenja)..
Upam, da sem kaj pomagala..
LP
Bobek
|
|
|
|
podaljšanje absolventskega statusa 8.9.2005 11:36:46
|
|
|
|
misi
|
Študentka ima za vsakega živorojenega otroka pravico do enoletnega podaljšanja študija. Po mojih zadnjih informacijah oče študent te pravice ne more uveljavljati. Sicer pa na filozofski fakulteti lahko vsak podaljša absolventa za eno leto, če pred tem ni nikoli ponavljal letnika.
Lp!
|
|
|
|
podaljšanje absolventskega statusa 8.9.2005 12:35:11
|
|
|
|
Stefka
|
Tako kot je rekla Misi.
Velja za vse fakultete Univerze v Ljubljani.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?