|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 18:44:21   
A-N-J-A
Mi mamo pa nosek poven !!!!
Revčica naša tako težko diha !A je poleg fiziološke in mleka še kakšna rešitev za čimprejšno ozdravitev ?
A je treba k zdravniku,vročine nima .
Kdaj lahko pričakujem izboljšanje ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 19:09:55   
ANAJURIJ
joj, ravno sem imela namen postaviti isto vprasanje. me je kar strah noci.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 19:12:30   
Primoza
A-N-J-A je napisal/a:

Mi mamo pa nosek poven !!!!
Revčica naša tako težko diha !A je poleg fiziološke in mleka še kakšna rešitev za čimprejšno ozdravitev ?
A je treba k zdravniku,vročine nima .
Kdaj lahko pričakujem izboljšanje ?

Fiziološka raztopina (npr. Sterimar) in veliko tekočine.

Če boste upoštevali to, bo trajalo 7 dni, če ne se pa lahko razvleče na cel teden .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 21:24:49   
Anonimen
Mi smo na istem.   

Nabavili smo fiziološko raztopino v spreju, res pomaga. Upam, da bo mirna noč.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 22:05:21   
Marogica
Punce, ne sprejat otročkom samo s fiziološke. To ne pomaga!!!!! Kaj ne razumete, da to ni dovolj. To je tako kot, da bi si ve nasprejale nos in si potem ne bi nosa obrisale. Fiziološka pomga predvsem pri trdih smrkljih, da razmehča. Pri prehladu pa je vse mehko.Torej?

Edina rešitev je PUMPICA. S pumpico se smrkelj in fiziološka "ven potegneta". Samo tako ima otroček nosek čist.

Dosti jih reče, da je grozno.Mogoče je grozno 20 sek. Otrok pa se muči ure in ure, kako je šele njemu grozno.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 22:21:05   
A-N-J-A
Ja,sam fora je da nam s pumpico ne gre nič ven ,če pa že potegnem gor pa tamala takoj nazaj potgne .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prehlajeni!!!
6.9.2005 22:40:06   
tily
Pozdravljena

Kakšno pumpico pa imaš? Jaz imam eno super, ki se dobi v Italji v lekarni- imenuje se RINOBABY. Lahko si to zadevico ogledaš na njihovi spletni strani www.fimosrl.it
Mi smo z njo zelo zadovoljni.

LP

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prehlajeni!!!
30.9.2005 23:03:07   
Anonimen
Sem šele sedaj videla, Marogica. Ja, saj mi mu noter špricnemo fiziološko v spreju, počakamo minutko, dve, potem pa s pumpico ven in gre ogroooooomno ven. In potem pridno spančka celo noč.user posted image

(odgovor članu tily)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2005 0:14:06   
Aleksandrin
A to z usti potegneš?

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2005 9:48:40   
urskas
pri pumpici je fora, da je potrebno pumpico kar globoko potisniti v nosek, drugo nosnico pa zamašiti s prstom  in potem na hitro potegniti ven smrkljček.

jaz imam najcenejšo pumico od najboljšega soseda in deluje. Pomembno je da ima tisti nastavek na koncu dovolj mehak, da ne raniš noska.

Do 6 mesecev to ni bil še problem, pri 8 in pol pa že cel user posted image , ker je mala že tako močna in "divja", da sama nisem mogla več prakticirati, sem rabla še dve roki, ki sta malo držali pri miru.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2005 10:13:37   
Lana_s
Jaz imam od Nuby pumpico in je super. Jo skoraj vsak dan uporabljam, ker ima mala nizek nosek in se ji sluz noter nabira. Najprej dam fiziološko, nato pa s pumpico. Ko pa je že skoraj veni pa z bebi palčko do konca pobrišem.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2005 10:17:37   
Marogica
Naša pumpica je tako narejena, da je ne rabiš v nosek potisnit, temveč jo samo na nosnico nastaviš, drugo pa zatisneš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?