Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 30.7.2012 13:47:29
|
|
|
|
MioBambino
|
Ranč Kaja in Grom
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 31.7.2012 7:16:01
|
|
|
|
aelail
|
Mini ZOO LAND v Slovenskih konjicah. Tu imajo živali in otrok se lahko sprehaja med njimi, imajo tudi ponije velikih konjev pa nimajo. Je pa res super za otroke.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 31.7.2012 8:36:31
|
|
|
|
koder
|
Pozdrav, jaz bi pa samo vprašala Aelail koliko je vožnje do Mini zoo land ? Hvala
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 31.7.2012 10:08:39
|
|
|
|
Bojana 29
|
Aelail super ideja - smo se že odločili v Mini zoo land gremo. Pa še daleč se ne rabimo voziti. Eno vprašanje samo. Koliko je vstopnina in ali se lahko tam kaj poje in popije? Hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 2.8.2012 9:20:29
|
|
|
|
gondola
|
Bojana 29, ste že bili v Mini zoo landu? Kako je bilo? Oz. mogoče je malo prehitro in se tam sploh še niste odpravili, me pa zanima, če si dobila kakšen info o vstopnini?
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 2.8.2012 10:35:48
|
|
|
|
sonček33
|
V mini zoo lendu je super, vstopnina ni draga, se pa točno ne spomnim, okol 2-4 evre.
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 2.8.2012 11:16:28
|
|
|
|
gondola
|
Ooo super, hvala za info.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet - kmetija in jahanje 13.2.2020 10:48:35
|
|
|
|
peroboki
|
Pozdravljena. Jaz osebno priporočam obisk Bovca. Prelepa narava in čisti zrak ter nešteto opcij za sprehode. Lahko greš ob reki Soči, ali pa po Pobočju nad mestom, imaš polhno enih kmetij kjer pridelujejo povečini sir. Tudi konje imajo, vendar ne vem če organizirajo jahanje, verjetno bi se dalo kaj zmenit. Na voljo je tudi velika ponudba aktivnosti kot so rafting, kayak po Soči kar pa ni toliko primerno za manjše otroke. Mi smo šli ravno zato na SUP, se je ravno odprla ena firma ki organizira izlete okoli Bovca, imajo tudi spletno stran če vas zanima https://www.bovecpaddleboarding.com/ Skratka mi smo v Bovcu zelo uživali, tako da priporočam obisk!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?