|
RE: Želim si še enega sončka,partner pa ne 25.7.2012 13:53:41
|
|
|
|
ronja
|
Hm, po moje dokler ne prideš do dna temu, zakaj si je premislil, ko je enkrat dobil otroka, ga boš težko prepričala... Če najdeta razlog, ga pa mogoče lahko spremenita:) Vprašaj ga, kaj se je spremenilo, da si je premislil - je imet otroke težje, kot je mislil, je izgubil kak hobi, mu ni všeč dojenčkasta faza, se boji, kako bo z dvema,...? Kar se zdravil tiče: pri Ronji sem jemala mislim da 5 različnih ab (tudi je bil Sumamed zadnji oz. potem je bil še 1x še en za uroinfekt), pri Svitu sem dobivala ab Lendacin v žilo, vsakič še kortikosteroide zaradi astme in lokalne zaradi alergij. Te stvari sicer niso fajn, samo vseeno ni, da bi moral zato it splav delat, še recimo rentgen pljuč (tanajmanjša doza) je enako kot čezoceanski polet, pa ne grejo zato vse splava delat, eč morajo čez ocean letet noseče... Ne pravim, da je bilo narobe, sploh ne, samo da ni nujno zarodku kaj. Sama sem se bala, da sem noseča po prometni nesreči, ko sem mela kup preiskav, pa operacijo itd... pa so mi tudi rekli, da ni to tako, da bi moral kar splavit za to. So pa seveda potem bolj pozorni. Fluimukan pa naj te ne skrbi, ti sirupi za izkašljevanje niso tako strupeni za plod. Ni da bi jih kar tako predpisovali, ampak ni pa to takoj indikacija za splav. Kar vzameš oz. se zgodi do 5. tedna, pa tako in tako nima veze, ker je do takrat "vse ali nič" - zarodek je takrat še tako mali, da ga kakršnakoli napak stane življenja in sam odmre, če ima zadeva vpliv oz. če preživi, potem ni nič narobe z njim. Samo za naslednjič, če bi se kateri kdaj to primerilo.
|