Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 21.7.2012 13:30:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Starost tukaj ne igra nobene vloge. Grški otoki so v Eu, torej je osebna izkaznica dovolj.
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 11:15:06
|
|
|
|
Mijavček
|
Tenks, vem, da je Grčija EU, zaradi letala nisem ziher....a ni bilo včasih, da moraš za letalo imet passport, tudi če greš v EU
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 11:38:06
|
|
|
|
MioBambino
|
Potni list Bi dobila več odgovorov.
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 11:49:37
|
|
|
|
liliana
|
Kolikor jaz vem, lahko tudi z letalom po EU potuješ z osebno, ne glede na to, ali gre za otroka ali odraslega.....nekoč si rabil pašoš oz. potni list za online check inu, danes pa se mi zdi, da to tudi gre z osebno.....
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 12:01:15
|
|
|
|
Mijavček
|
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino Potni list Bi dobila več odgovorov. O, oprostite, vse od 2004, in v vseh 1689 postov, (ups objav ) nisem vedela, da se na forumu piše le v knjižnem jeziku. Bom odslej bolj pozorna
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 12:25:16
|
|
|
|
MioBambino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino Potni list Bi dobila več odgovorov. O, oprostite, vse od 2004, in v vseh 1689 postov, (ups objav ) nisem vedela, da se na forumu piše le v knjižnem jeziku. Bom odslej bolj pozorna Sorči!
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 13:38:08
|
|
|
|
mateyka
|
kolikor vem se ti zna zgodit da te zadržijo zarad nepoznavanja zakonov. jaz ne bi reskirala. http://med.over.net/forum5/read.php?212,4810753 zakaj pa ne vprašaš agencije prek katere potujete?
|
|
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 13:42:57
|
|
|
|
F*S*M
|
pokličeš na letališče in izveš iz prve roke lp
|
|
RE: Ali otrok rabi passport za.... 22.7.2012 14:55:27
|
|
|
|
malaMravljica
|
Definitivno gres letos se lahko z osebno, za drugo leto pa ze vprasanje. EU je sprejela, da naj bi vsi otroci imeli otroski potni list za potovanje v drugo drzavo ampak vsaka drzava bo to sama uvedla, ene so ze in tako recimo rabijo nemski otroci za potovanje v Avstrijo po novem potni list. Da bodo tebi prav grozno komplicirali na letaliscu pa res dvomim, otroci so tako simpaticni, jim je dovoljeno precej vec kot ostalim, pa se mami se nasmehne zadaj in je. In tudi Ljubljana Grcija sedaj poleti ni nek bau bau. Pa lep dopust vam zelim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?