tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ...kot da telesa nista za skupaj. Kar je lepo meni ni njemu, kar njemu ni meni .... Po moje od spolnosti pričakujeta različne stvari. Oba bi sicer rada sprostitev da en išče sprostitev kot šport, drugi sprostitev v varnem objemu. Lahko pa se razlikujeta tudi kako drugače, glede spolnosti. Če pozabita na reklame, filme, okolje in se vrneta na "začetek". Spolnost ni nekaj kar "uporabljamo" da se počutimo bolje. Spolnost je nekaj, kar je vrhunec medsebojne ljubezni. Če ta medsebojna ljubezen ni tista, varna, ljubeča,... ampak je pač "ljubezen" kot jo poznamo v povprečju, potem spolnost ne more biti vrhunec, ker pač ni tistega spodaj, podlage, katero spolnost dopolni. In ker ni tiste podlage, se začne "boj" kako potegniti iz spolnosti čimveč za sebe (tisto, kar pač iščeš). Verjamem da se z možem razumeta, da lepo "vozita" skupaj, ampak ravno v spolnosti se kaže tisto, kar je v vsakdanjem življenju preglašeno. Vspostavita čuteč varen medsebojni odnos pa se bo tudi spolnost spremenila, v njen bosta oba dobila dopolnitev odnosa namesto samo sprostitve. Torej, če je spolnost med partnerjema sveta, potem daje v polnosti, če pa je zlorabljena za sprostitev pa tudi kaj več ne more dati. Torej pravzaprav si lahko vesela da je pri vama tako kot je, ker to kaže na potrebo gradnje odnosa, v primerjavi z nekim parom, ki oba iz spolnosti dobita takšno sprostitev kot jo iščeta in zato nikoli ne ugotovita, da je spolnost nekaj veliko več kot samo to.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 22.7.2012 19:52:33 >
|