|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   biskvit
10.7.2012 17:34:40   
malaMravljica
Katera mogoce ve zakaj biskvit pade dol in kaj naredis da ti ne.
Ne bom delala boskvita, ki nikoli ne pade dol, ker imam en zelo dober recept in pride biskvit res tako mehek, samo se mi vedno lepo dvigne cist do konca pekaca gor na 7 cm in pol pade dol na 5 cm, je se vedno visoko samo me jezi, ker pade vedno dol. Pa odprem pecico in takoj dam prticek gor in vseeno. Je kaksna finta?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: biskvit
10.7.2012 19:45:48   
ZARA
Ne vem, ampak dej recept!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: biskvit
10.7.2012 19:52:48   
leilani
js pokrijem s peki papirjem takoj ko dam v pečico...se obdrži gor...sm pa to testirala, ker se mi je večkrat zgodilo da je recimo okrogel biskvit narasel, samo na sredini najbolj...če razumeš kaj hočem rečt...

ne vem poskusi...meni rata...

aja...pa prosim za recept

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: biskvit
10.7.2012 22:26:18   
malaMravljica
OK, bom poskusla ze takoj pokrit s peki papirjem, na to idejo pa sama prav nisem prsla.

Recept sem ze pisala tukaj gor, sam sedaj sem ga izpopolnila do popolnosti user posted image V multipraktih das 4 jajca in 100 g sladkorja in to stepas na najvisji stopnji tok casa, da rata res prava lepa pena, potem pa das na 1 oz 2 stopnjo ( od 7) in pocasi usuvas notri skupaj zmesane suhe sestavine 85 g moke, 13 g skroba in eno cajno zlicko pecilnega praska. Das v ze ogreto pecico na 180 st in peces 25 min.
Fora je v skrobu, naredi res tako biskvit res tok mehek, se kar topi v ustih. Ga pa jaz dam prej kaksen g vec kot manj.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: biskvit
11.7.2012 10:31:41   
blaža
Po moje je tak recept. Fora je, da je zelo malo moke na eno jajce teh 85g. Na eno jajce pride nekje 21g moke, malo več. taki biskviti, ki imajo veliko jajc oz malo moke, so po mojem nižji. Lahko se napihne zaradi pecilnega, ... Škrob ima podoben namen kot moka, oz, da zgosti, ne da dvigne biskvit.

jaz imam recept, kjer je 6 jajc in 400g moke, se pravi, da je 66g moke na eno jajce, to je 3x več kot pri tvojem biskvitu,...Se pravi, da je mase več in biskvit je po mojem višji, tudi kadar malo postoji,..

Bom pa ob priliki probala tvoj recept, da vidim kakšen je, ker nima niti nobenih tekočin, moj ima mleko in olje notri,..



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: biskvit
11.7.2012 13:28:11   
razglednica
6 jajc
12 žlic moke
1 pecilni
malo olja
naribana 1 limona
6 žlic sladkorja po želji lahko več

ta recept mi je zelo doberuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: biskvit
11.7.2012 20:25:40   
tačko
prvo kot prvo sestavine ne grejo nikakor skupaj ker je preveč moke zato ti skup pade drugo biskvit se peče 15 minut na 200 in nato 10-15 min na 150 upam da ti naslednič rata

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?