Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 10.7.2012 13:24:57
|
|
|
|
enea
|
Po moje bi moralo biti tako, kot si napisala, če varstva ni, bi oni morali to obračunat,.. jaz sem prej delala v vrtcu, kjer so bili dve enoti, in so v poletnem času, tudi bile zaprta, ampak en mesec ena, drugi druga, in so otroci imeli varstvo v drugi enoti, ki je bila odprta,.. sedaj kamor hodi moja mala, so tudi enote čez poletje zaprte, ampak združene v drugi enoti,.. tako da varstvo bi moralo bit ali pa obračunan sorazmerni delež
|
|
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 10.7.2012 13:45:22
|
|
|
|
nananaja
|
Dobro, tudi po moje bi morali zmanjšati plačilo... mene zanima, na podlagi česa to lahko zahtevamo. Sicer ima pa tudi naš vrtec dve enoti, a je druga zaprta še en teden dlje, prvi teden pa se prekriva.
|
|
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 10.7.2012 13:59:15
|
|
|
|
t5t6
|
Ko slišim kaj takega mi grejo kar lasje pokonci. Občina je dolžna zagotavljati otroško varstvo zato bi jaz na tvojem mestu poklicala na občino in vprašala kako je s tem, če mene vprašaš sploh nebi smeli imet zaprto brez zagotavljanja nadomestnega varstva. Pri nas je vrtec en dan zaprt 30.8 zato, da si uredijo za 1.9 in sedaj se bom pozanimala kako je s plačilom. Jaz izpišem otroka ven za dva meseca in plačam 50 % tako, da se do sedaj nisem vbadala s tem vprašanjem.
|
|
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 10.7.2012 15:01:51
|
|
|
|
nananaja
|
Mi sicer nimamo problema s tem, da ni nadomestnega varstva, tudi obvestijo ob začetku šolskega leta. Moti me, ker oni enostavno računajo polno ceno, staršem, občini, staršem, komurkoli, seveda je to za nekatere starše velik znesek, sploh če imajo v vrtcu dva otroka.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 10.7.2012 15:02:21 >
|
|
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 10.7.2012 17:31:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Vrtec (občina) sploh ne nudi možnosti rezervacije čez poletje? Najmanj, kar bi morali narediti, je obračun rezervacije tisti teden, ko je vrtec zaprt.
|
|
RE: Plačilo vrtca, ko je zaprt 11.7.2012 17:11:55
|
|
|
|
nananaja
|
Občina nudi rezervacijo v poletnem času ali kadarkoli v letu. Razlaga vrtca je, da je vrtec zaprt po pravilniku 10 dni v letu. Ti dnevi, ko vrtec ne obratuje, so všteti v celoleten obračun vrtca. Če v tem času ne bi obračunali cene, bi bil vrtec dražji v ostalih mesecih. Sicer logična razlaga, a boljša za tiste, ki koristijo rezervacijo v poletnem času.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?