MTFP
|
Star je tri leta. Ma smo probali z vsem, npr. Da mu bodo misice zrastle ( to ponavadi pali), je rekel, da noce misic,... Sem mu povedala, da ne bo mogel na svoj rojstni dan, ce se ne pozdravi, mi rece, o to bo pa skoda....sva gledala Nodija, ki je dobil zdravilo, je bil njegov komentar: Nodi je priden, jaz pa ga nocem... No danes je en traktor sicer deloval, pa se to zato, ker sem mu morala zagroziti, da ga bom dala sestrici. Ma sej v normalnih okoliscinah ne uporabljamo takih ukrepov, ampak tu pa res probamo vse, od pogovora,slikic, risanke, do podkupovanja, in na koncu v obupu ze z groznjami... Na silo nima smisla, ker ven pljuni... Joj pa se 10 dni ga mora jemati. Z drugimi zdravili ni problema (calpol in sirup pikovit), antibiotik je pa imel ze enkrat, in sicer nekega res ogabnega, borbe so bile ze takrat, le da je takrat to z brizgo nekako uspevalo... Tokrat ima ospen, ki je sicer boljsega okusa kot tisti, ki ga je imel prvic, ampak ne ocitno si je zapomnil. Ali sem pa napako naredila, ker sem pred njim zdravnika vprasala, ce obstaja kaj kar je boljsega okusa.... Skratka samo zlico vidi pa se dere kot da ga iz koze dajemo...
|