|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gestacijska vrečka
4.7.2012 10:52:03   
Tahud
Pozdravljeni,

z ženo sva noseča, prvo trimesečje. Pri zadnjem UZ pregledu se poleg gestacijske vrečke v katerem je naš otrok, vidi še dodatna gestacijska vrečka. Vsaj mislimo, da je tako. Tudi ginekologinja si ne zna obrazložiti kaj je. Zakaj, ker vrečka, v primeru, da ni oplojena, bi morala se manjšat. V našem primeru pa se ta veča. Dejstvo pa je, da je manjša od vrečke, v katerem je naš otrok.

Ali ima kdo take izkušnje oz. ali kdo lahko obrazloži pojav te dodatne vrečke?

Hvala

Ne znam vsega, se bom pa naučil =)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gestacijska vrečka
4.7.2012 12:55:48   
Anonimen
Ti priporočam, da vprašaš dr.Pušenjaka na MON forumu(ABC gineko).

Jaz lahko povem mojo izkušnjo. Imela sem samo eno gestacijsko vrečko- ta je rasla(počasi in ne v mejah normale), kjub temu, da je plod v njej že odmrl.
Po tem sklepam, da ste bili mogoče noseči z dvojčki- eden preživel, drugi odmrl.
Res čudno, da vam zdravnik nič ne razloži.

(odgovor članu Tahud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2012 14:51:00   
Tahud
Ja nič ni obrazložila, ker ni znala niti ona zakaj naj bi prišlo do tega.

Hvala za pomoč

Ne znam vsega, se bom pa naučil =)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2012 9:52:40   
Anonimen
Pozdravljena oba,
podoben primer sem imela sama v drugi nosečnosti. Na prvem pregledu se ni videlo srčka in sem prestrašena čakala na drugi pregled, na katerem pa je bilo vse ok. Na nuhalni pri Pušenjaku pa sem izvedela, da sem bila noseča z dvojčki, od katerih pa se žal eden ni razvijal naprej. Na prvem pregledu je verjetno ginekolog videl tega, ki se ni razvijal. Počakajta na nuhalno. Nisem pa nič krvavela ali imela kakšnih drugih težav.
Sedaj pričakujemo 3. otročka, prvi pregled imam šele 2.8. , ko bom noseča skoraj 9. tednov. Srečno.

(odgovor članu Tahud)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2012 17:38:46   
Taddy78
Tudi pri meni je bilo nekaj let nazaj tako, da je GV rastla, čeprav v njej sploh ni bilo ploda.
V vajinem primeru bi jaz šla še po kako drugo mnenje, ker se mi zdi malo čudno, da vajina G ne ve o čem govori oz. kaj se dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?