|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za mnenje
1.7.2012 20:44:01   
mitrije
Živjo! Mene bi pa zanimalo sledeče. Noseča sem 15tednov. Ne vemo še ali bi šli na dopust na morje ali v toplice. Skrbi me zaradi okužb v bazenih. Če pa že katere bi priporočale in kakšnega mnenja ste glede kopanja v bazenih med nosečnostjo. Sama sem v dvomih, slišim polno mamic ki so se celo nosečnost kopale in mnenje drugih ki so menda zaradi tega splavile.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za mnenje
1.7.2012 21:31:31   
naja17
V bazenih je svinjarija.... Sama sem se izogibala v nosečnosti, pa sem vseeno fasala mal vnetja, ker na morju sva z descom skočila med rjuhe, on se pa ni stuširal k je prišel ven z bazena user posted image Pač občutljiva jbg... Sama presodi kaj je bolje in pametneje.... Jaz tudi otroka več kot eno leto nisem dala v bazen, ene ga pa dajo pri treh mesecih... Pač različna mnenja, izkušnje, pogledi....

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za mnenje
1.7.2012 21:38:37   
Katalenca
Če si bolj občutljive sorte se izogibaj bazena, morje pa ti ne more škodit. Plavanje ti bo kvečjemu koristilo.
S sabo vzami kakšne vaginalete za vsak primer...



(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za mnenje
2.7.2012 8:11:35   
ajataja
Definitivno morje ,toplic se raje izogibaj

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim za mnenje
2.7.2012 8:14:18   
Tippi
Tudi jaz sem slišala tako kritike, kot tudi navdušenja. Po moje je odvisno od posameznice in njene (pre)občutljivosti.

Vsekakor pa bi, če bi morala izbirat, ali ali, se odločila za morje! Ambient, klima, ma ni primerjave s ploščicami user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prosim za mnenje
2.7.2012 9:29:47   
Andromeda
Vem za primer, ko je ženska predčasno rodila zaradi okužbe, ki jo je dobila na bazenu. Rodila je v 27. tednu, okužba je povzročila, da so popokali plodovi ovoji in ji je odtekla plodovnica. HB je bilo z otročkom vse OK.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
2.7.2012 9:57:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mitrije)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prosim za mnenje
2.7.2012 11:08:59   
astrid1
Dr. Pušenjak pa pravi takole:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1003679

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4113457

Seveda pa po moje ni dobro plavati v kakšnih prenapolnjenih in prescanih bazenih.

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prosim za mnenje
3.7.2012 9:56:51   
vesper
sicer ne bom pametovala, ampak močno dvomim, da bi lahko kopanje v bazenu povzročilo splav. Verjetno je zato poskrbela narava in drugi dejavniki. No kakorkoli, da še podam svoje mnenje. Tudi jaz če bi izbirala med morjem in toplicami bi definitivno izbrala morje. Je pa tako, da se mi hodimo čez poletje tudi zelo radi namakat na bazene. Res je, da sedaj, ko sem noseča izbiram boljše toplice oz.majn kopališč, kjer je pač bolj umazano. Jaz sem zelo občutljiva in dovzetna na vnetja, vendar sem se pred vsakim kopanjem namazala na debelo s canestenom in ni bilo nikoli nobenega problema. Pa obvezno se stuširam in preoblečem kopalke, ampak to sem delala tudi prej, ko nisem bila noseča, tako da, po mojem malo pazljivosti ni odveč, vsako pretiravanje in kompliciranje pa je po mojem zelo odveč...kakorkoli se odločiš, želim ti lep dopust!

_____________________________

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prosim za mnenje
3.7.2012 9:58:01   
JerR
Morje! Moja GIN je rekla, da je morje manj problematično, ker je "slana župca" in bakterijam ni po godu, vseeno pa je treba upoštevati par zadev: menjati kopalke, da imaš skoz suhe. V vodi plavati in ne mirovati - pri plavanju se voda v nožnici izmenjuje, kar naj bi bilo ok... če miruješ, pa te "zalije" in voda stoji, to pa ni več tako ok. Pazi tudi, da ne boš kam daleč odplavala, ker kondicija ni enaka kot pred nosečnostjo in se prej utrudiš. Poleg tega te lahko zgrabi kak krč... skratka, plavati ob obali. Takšna priporočila sem dobila jaz. Pa lep dopust!

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prosim za mnenje
3.7.2012 10:07:08   
ronja
Če ti je vseeno, kam greš, potem pojdi na morje - je bolj ziher. Sama sem se v bazenih sicer vedno kopala, dokler so mi le pustili, vendar so bili to veliki bazeni, ne pa toplice (tudi populacija je drugačna tam, kjer ljudje trenirajo plavanje - se recimo vsi stušajo predno gerjo v bazen - kot pa v toplicah, kjer so starejši, bolj bolni ljudje in otroci s starši, vsi ti se pa praviloma ne stušajo, predno čofnejo v vodo - o vsem tem ti precej dobro pričajo vsebnosti bakterij v bazenih). Morje je pa ziher, to se lahko kopaš do konca. Če pa že greš v bazen, vzami tampone za nosečke - naredi tak čep in ne gre toliko vode not.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!