|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H kateremu pediatru v MB?
30.6.2012 17:21:53   
Orescek
Pozdravljeni.

Kot vsaka nova mamica, se moram tudi jaz počasi odločit katerega pediatra izbrati za svojo štručko. Ko sem klicala na predšolsko - sprejem, so mi povedali da so prosti še naslednji pediatri:

VOŠNJAKOVA:
dr. Andreja Melink
dr. Irena Vizovišek
dr. Gordana Štrkovič Tomaško

JEZDARSKA
dr. Majda Feršič Skok

Trenutno se (po prebranem po forumih) nagibam na dr. Melinkovo in dr. Skokovo.

Vendar pa ni dosti napisanega in bi bila vezela vsakršnega mnenja, saj bo to izbira za naslednjih nekaj let.

Hvala že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: H kateremu pediatru v MB?
30.6.2012 19:44:46   
ilanaaa10
hei!
dr.Melink sicer ne poznam ampak od teh ki si jih napisala bi se jaz odločla za dr.Skok. je ful prijazna, pogovorljiva in res super. mi smo si sicer izbrali dr.Švab Zavratnik, ki je tudi v zd na Jezdarski ulici ampak sta obe s Skokovo zelo fajni..

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2012 20:56:00   
Orescek
Ilanaaa10 hvala! Se sama tudi nekoliko bolj nagibam v to smer, saj nama je bližje, pa bolj poznano.

Bom pa vesela še kakšnega mnenja... za lažjo končno odločitev.

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2012 22:52:01   
Nocturama
Mi imamo dr. Melink, ker mi jo je svetovala patronažna.
Zadovoljna sem, prijazna je, vzame si čas, vse razloži - razumljivo laiku in precej na dolgo in široko... kar je za starše sicer odlično, ampak ne ravno za čakajoče v čakalnici. Vedno mi je bilo zoprno na posvetovalnicah čakati vsaj uro pa pol, največkrat pa dve, predno smo prišli na vrsto. Parkrat smo se držali ure, potem pa smo začeli švinglati in prišli ob 7. zjutraj, da smo bili prvi ali drugi na vrsti.

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2012 12:35:45   
MioBambino
Poznam dr. Vizovišek in je super(vsaj bila je pred nekaj leti, ko je tja hodila moja sestra)!:)

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2012 14:03:56   
ribica.
ne se hecat, Skokovo bi dejansko kdo izbral? jaz sem bila pri njej enkrat ko je nadomeščala. Pa saj sem jaz vedla več kot ona. Jaz sem ji morala povedat da ima otrok vneto uho, ona ni vidla. Potem je glede na moje vztrajanje pogledala še enkrat, da je le ugotovila, da je res vneto. Men je taka mrtva riba od človeka. Jaz od zdravnika pričakujem več. To je moje mnenje.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2012 15:52:47   
Orescek
Hvala vsem za odgovore. Smo se na koncu uspeli odločiti. user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?