Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 30.6.2012 12:44:48
|
|
|
|
mateyka
|
šiška je zakon.
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 2.7.2012 12:12:18
|
|
|
|
pikatara
|
Vižmarje, Medenska
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 11.7.2012 21:52:41
|
|
|
|
Urska09
|
Bloki v Kosezah, ob bajerju. Nizki, precej narazen, razmeroma veliki atriji.
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 16.7.2012 9:55:43
|
|
|
|
Nezy1
|
Urska09, a to misliš bloki na ulici Bratov Učakar? Na kateri ulici to? So novi, stari?
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 24.7.2012 20:57:25
|
|
|
|
Urska09
|
Ne, ne. Mislim tiste bloke, ki so ob bajerju in so bili zgrajeni cca 10 let nazaj. Na zunaj so mi sicer bljak - kot kontejnerji različnih barv, stanovanja pa so zelo lepa in funkcionalna, predvsem pa imajo velike atrije. Za ljubljanske razmere.
< Sporočilo je popravil Urska09 -- 24.7.2012 20:58:28 >
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 24.7.2012 22:03:21
|
|
|
|
mateyka
|
po moje misli soseko Mostec (ob Bajerju) v Šiški, blizu Kosez, 10 minut stran od Mosteca pri Rožniku. http://www.imos.si/reference/stanovanjska_soseska_mostec mi smo živeli v tej soseki na Bergantovi 2 leti. soseka ima spodobne atrije, samo mislim, da ti cene ne bodo všeč, če boš sploh dobila koga ki prodaja. ta soseska je draga, mnogi pravijo precenjena. ok, ignoriraj debatni point članka (da ne marajo otrok - ne skrbi, je čist ok, ko smo živeli tam je bila naša pupa stara kaki 2-3 leta in je bilo bp), bolj beri glede lokacije in cene tam: http://dronyx.wordpress.com/2009/08/28/v-mostecu-ne-marajo-otrok/
|
|
|
|
RE: Lepo atrijsko stanovanje v Ljubljani - kje? 24.7.2012 22:22:09
|
|
|
|
cilla
|
Hm... terasasti bloki v Kosezah, če ti uspe dobiti kako stanovanje na prodaj. Pa v soseski Beli gaj na Dolgem mostu imajo velika stanovanja čisto spodobne atrije. Glede Mosteca je pa res tako kot je napisala Mateyka. Pasje drago in pravzaprav precenjeno. Lani je bilo v oglasih 4-sobno stanovanje tam za skoraj 400 tistoč evrov. Ideja, če ti bo morda všeč: v Zalogu je eno naselje vrstnih hišic (takih manjših, med 80 in 90 kvadratnih metrov) z manjšimi vrti in parkingom za kak avto pred vhodom. Cene teh vrstnih hišk so čisto primerljive z večjim rabljenim stanovanjem v kakem od ljubljanskih blokovskih naselij.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?