|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa za natikanje kondoma
28.6.2012 21:02:33   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

....in banana se pač hitro zlomi.....

Sej je ni treba olupit user posted image Pa če vzameš mal bolj zeleno, je pa to pol špica! user posted image

Drugač so pa kumare in bučke tud fajne za vežbat. sicer nimam izkušenj, ampak če te skrbi, da se bo banana hitro zlomila, mogoče poskusiš še z zelenjavo user posted image

Kako pa potem veš, da je špica, če nimaš izkušenj....user posted image

Kumare, bučke, banane ter ostalo sadje in zelenjavo imam pa jaz mnogo raje na krožniku...pred ali po seksu......

Med seksom pa nekako raje prakticiram s tistim ta pravim korenjakom, eventualno včasih s kakim umetnim korenjakom......banane, zelene ali rumene, kumare in bučke pa mi niso ravno rajcig, ne za vežbo, ne za dejansko akcijo.....vendar vsak ima pač svoje vire užitka...user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
29.6.2012 9:22:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2012 9:37:51   
Aleš*
Ponavadi traja manj kot 30 sek (po občutku) odkar prekineva dokler lahko nadaljujeva.
Redkokdaj tega ne občutiva kot prekinitev - motnjo.
Zato kondom uporabiva smo v tistem delu ciklusa, ko ni varno. Na začetku in v drugem delu ciklusa pa uživava brez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.6.2012 9:41:33   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

....in banana se pač hitro zlomi.....

Sej je ni treba olupit user posted image Pa če vzameš mal bolj zeleno, je pa to pol špica! user posted image

Drugač so pa kumare in bučke tud fajne za vežbat. sicer nimam izkušenj, ampak če te skrbi, da se bo banana hitro zlomila, mogoče poskusiš še z zelenjavo user posted image

Kako pa potem veš, da je špica, če nimaš izkušenj....user posted image

Kumare, bučke, banane ter ostalo sadje in zelenjavo imam pa jaz mnogo raje na krožniku...pred ali po seksu......

Med seksom pa nekako raje prakticiram s tistim ta pravim korenjakom, eventualno včasih s kakim umetnim korenjakom......banane, zelene ali rumene, kumare in bučke pa mi niso ravno rajcig, ne za vežbo, ne za dejansko akcijo.....vendar vsak ima pač svoje vire užitka...user posted image

Tud o Hitlerju veliko vemo, pa nihče od nas ni bil takrat živ, a ne?user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.6.2012 10:07:29   
liliana
Skratka punce.....tiste, ki vam predstavlja natikanje kondoma oz. hitrost natikanja problem.....zeleno banano v roke in vadit, VADIT.....bojda boste to veŠčino hitro osvojile.....bojda zato, ker kontretnih izkušenj sicer nimamo, vemo pa, da se z banano lepo in hitro da naučiti in so baje občutki ob banani in kondomu baje božanski......user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
29.6.2012 10:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.6.2012 12:07:18   
ronja
moj je reku (citiram): zakaj pa banano? original!

podpis. Se mi zdi, da če z usti vadiš, ap ja ne bo mel noben protiuser posted image . No, vsaj jaz ne pozam nobenega, ki bi se branil;).

Nas pa niso nič učili v sš z bananami in kondomi...

tippi, vidim, da imamo enake izkušnje - natikanje ni problem, škatlice in odpiranje paklcev zna bit pa prav zafrknejno!

Torej je natikanje kondoma trik, ki zahteva dolgo učenje in vadbo, da dotični organ prej čarovniško ne izgine (uplahne, se zmanjaša...), preden se mu trikovsko natakne kondom.....

lili, če vadiš natikanje z usti, se po moje nimaš česa bat;) Sicer pa - mogoče tippi nima izkušenj z zelenjavo, samo s sadjem (bananami)user posted image

Sicer tudi sama prisegam na original, pa potem banano rajši v banani-splitu - paše potem, ko si lačen, pa še vroče je... Je pa lahko hrana tudi popestritev, samo ne vem če bi si glih bučke zbrala, rajši kako ankičino varianto;). ko smo lih pri tem: ankica, sem ti zadnjič pozabila ponudit sladoled, a ne? no, lahko prideš na bananasplit (iz nedotaknjene banane, obljubim:D - si lahko ziher - nimam časa vadit,dete na meni visi:D).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.6.2012 13:18:26   
Tippi

midva sva bila že tako zverzirana, da nama je natik kondoma vzel max 0,00079 sekunde user posted image Več problemov sva imela z odpiranjem škatlice user posted image

Zabavne ste punce user posted image No, tole je moj prvi odgovor, torej je iz njega razbrati, da nimam z natikanjem kondomov na zelenjavo, niti na sadje, prav nobenih izkušenj user posted image mi je pa logično, da če nekdo želi vežbat, in se izogne zlomu banane, naj jo ne olupi, ali pa si postreže z zeleno.

odkar smo pa v akciji za user posted image , pa kondomov pač ne koristiva. se pa bojim, da če bo predolgo trajalo user posted image s pluskom, da bom iz vaje za natikanje kondomov user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.6.2012 13:20:40   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

moj je reku (citiram): zakaj pa banano? original!

podpis. Se mi zdi, da če z usti vadiš, ap ja ne bo mel noben protiuser posted image . No, vsaj jaz ne pozam nobenega, ki bi se branil;).

Nas pa niso nič učili v sš z bananami in kondomi...

tippi, vidim, da imamo enake izkušnje - natikanje ni problem, škatlice in odpiranje paklcev zna bit pa prav zafrknejno!

Torej je natikanje kondoma trik, ki zahteva dolgo učenje in vadbo, da dotični organ prej čarovniško ne izgine (uplahne, se zmanjaša...), preden se mu trikovsko natakne kondom.....

lili, če vadiš natikanje z usti, se po moje nimaš česa bat;) Sicer pa - mogoče tippi nima izkušenj z zelenjavo, samo s sadjem (bananami)user posted image

Sicer tudi sama prisegam na original, pa potem banano rajši v banani-splitu - paše potem, ko si lačen, pa še vroče je... Je pa lahko hrana tudi popestritev, samo ne vem če bi si glih bučke zbrala, rajši kako ankičino varianto;). ko smo lih pri tem: ankica, sem ti zadnjič pozabila ponudit sladoled, a ne? no, lahko prideš na bananasplit (iz nedotaknjene banane, obljubim:D - si lahko ziher - nimam časa vadit,dete na meni visi:D).

hahah ronja, res je. Veš kolikokrat sva že rekla, da jo bova prej odprla, pa nič od tega user posted image z domišljijo sva šla že celo tako daleč, da sva imela pripravljeno pritožbo (v glavi sevedauser posted image ) na proizvajalce kondomov, da naj si hudiča umislijo kaj bolj praktičnega user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.6.2012 13:21:55   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Ja, Liliana, pa menda je že vsak od nas držal v roki zelo zrelo banano (s tem mislim banano, ne kaj drugega user posted image ) in zeleno banano ter samo z tipom občutil razliko user posted image .

Meni je tudi sadje in zelenjava boljša na krožniku, ampak če jima natikanje kondoma med samim seksom pomeni konkretno prekinitev, potem morata nekako vaditi, da bo čez teden, dva, tri to natikanje zgolj ena mini tajni kratka gesta z eno roko ali usti user posted image (kaj pa če kondom po pomoti poješ?) in dodaten rajc, ne pa ovira. Sicer bo Tippijin rekorden čas verjetno težko doseči, ampak vaja dela mojstra user posted image . Pač nekako moraš vadit, če v praksi ne gre, si najdeš pa nadomestek, in izkušnje preneseš v prakso.

Sicer pa pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, sploh kaka smetana in jagode znajo biti zelo zanimiva kombinacija user posted image .

Tista ki me prehiti, jo častim eno škatlo kondomov, pa še en šop banan user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.6.2012 13:31:37   
ronja
se pa bojim, da če bo predolgo trajalo user posted image s pluskom, da bom iz vaje za natikanje kondomov user posted image

Ja, potem maš pa štiri možnosti: ali zelenjava ali sadje ali potrpežljiv original ali pa še en plusekuser posted image

hahah ronja, res je. Veš kolikokrat sva že rekla, da jo bova prej odprla, pa nič od tega user posted image z domišljijo sva šla že celo tako daleč, da sva imela pripravljeno pritožbo (v glavi sevedauser posted image ) na proizvajalce kondomov, da naj si hudiča umislijo kaj bolj praktičnega

Great minds think alikeuser posted image . Veš, da sem ti hotela prej napisat, da bi jim moral to nekdo napisat, da naj vendar nekaj bolj enostavnega pogruntajo, saj ej ja jasno, da se noben takrat prav umirjeno ne posveča odpiranju škatle... Pa pismu, no, nardijo električne zobne krtačke, hodijo po luni, ne morejo pa ene pakunge, ki se jo da na izi dol strgat?user posted image

haha, ja, tako po občutku... ne vem, če bo veljalo... boš morala štopat, če hočeš eno objektivno tekmouser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.6.2012 14:03:30   
Tippi
Ampak res Ronja! Tale z luno je odlična, navadna pakunga za kondome je pa cel projekt! user posted image

če bom iz ritma, mi je opcija dveh zaporednih pluskov neskončno všeč user posted image

Glede prvenstva pa, recimo, da bodo vse iskrene tako kot sem bila jaz user posted image potem pač prisotnost tretjega ne bo potrebna user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.6.2012 9:03:23   
*žaži*
Jst kondoma ne uporabljam, tudi kakršnokoli drugo kontracepcijo ne. Že štiri leta živim in migam na ta način user posted image
Predlagam pa, da si prej pripravite kondom, če je že tko zamudno. Recimo, po mojem mnenju bi bilo čist ok če paklc samo odprete in ga pustite v embalaži. Kondom lepo počaka do trenutka, ko ga je treba vn uzet. jst bi recimo tko nardila user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?