Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom 22.6.2012 11:58:40
|
|
|
|
Ally78
|
Jaz sem z Estrofemom pridelala 11 mm debel endometrij in v prvo zanosila in donosila z dvojčki. Res pa sem imela sveže zarodke. Mislim, da Estrofem vpliva samo na debelino endometrija, ni pa pogojen z uspešno zanositvijo/donositvijo. Tu je še polno drugih faktorjev. Nekatere v ta namen uporabljajo tudi Progynovo. Pomoje je Estrofem čisto ok za endometrij, če nanj dobro reagiraš - drugače pa pač povečajo dozo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom 22.6.2012 15:20:19
|
|
|
|
latka
|
Čestitam! A ni Estrofem samo v postopkih z eskimčki? Sprašujem zato, ker sem slišala, da je v MB ena izmed G dejala, da je pri pripravi sluznice s tabletami manjša možnost zanositve z eskimčki, kot pa če bi bil spontan ciklus?!
|
|
|
|
RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom 22.6.2012 22:29:20
|
|
|
|
Ally78
|
Ja, pri nekaterih "srečnicah" endometrij ne raste kot bi moral in zato pomagajo z Estrofemom. Tako je bilo tudi pri meni. Res pa se to ne dogaja pogosto - vsaj, da bi jaz vedela, ne. To, kar pa je rekla G, pa jaz še nisem slišala (verjetno je pa "naravna" sluznica bolj ugodna za zarodek, kot pa umetno pridelana - ampak, če ne gre pač ne gre). Sploh pa smo punce tako različne, da se sploh nima smisla primerjati med sabo. Kar je bilo pri eni uspešno, lahko pri drugi sploh ne funkcionira. Aja, po ET sem jaz jemala še Aspirin 100, ampak to se moraš posvetovati s svojim G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?