ronja
|
Tako kot otika in ankica 1.) vprašaj na banki, sicer pa ne vem, mislim, da je res predvsem od njihove dobre volje odvisno... ni pa to tudi meni tako majhen denar, da se ne bi splačalo potrudit... 2.) odvisno, koliko ti oseba pomeni in v kakem odnosu si z njo, če veš, da tega ne odobrava itd... Če imaš možnost, je mogoče najboljše, da rečeš tistemu, ki si ga videla, da naj sam pove ali pa vsaj boljše skriva . ne vem kaj bi naredila, ce bi recimo videla moža od sestre, da se z eno liže tam nekje v kotu. Da si moja sestra, bi te nekam poslala, če mi ne bi povedala... Jaz bi svoji povedala, no. oz. poskrbela, da ji on pove. Pismo no, pa kako marsikaj veste, jaz ne vem o nobenem nič, zame so vsi svetniki Ankica, podpis . Sicer ti pa sodelavec ziher kdaj pojamra čez šefico, kako ga tera v službo, kadar ji otroci zbolijo . Baje so zlate ribice veliko bolj pametne, kot mislimo. Je Ronja enkrat povedala. Haha, no, vsaj nekomu je ostalo tisto moje jezenje v spominu:) Ja, zlate ribice niso tako zelo neumne, sploh lahko ribe naučiš svašta, celo zaporedje vrvic, ki jih mora potegnit, da dobi hrano - in ga ve še po par letih... Tak da - ribe so že ok:). no, prek klika pa res ne znajo plačat;). (še, hehe)