ronja
|
Nudo plaže, so takšne plaže kot vse ostale, samo da so pač ljudje goli. Podpis. rosela, brez skrbi. Sama sem bila v fkk 2x, v dveh različnih (obakrat z bivšim, samo da enkrat še nisva bila skup, drugič pa nisva bila več skup ). No, ampak obakrat je bilo tako, da ti ni nihče zapovedoval, kako moraš bit oblečen. Prvič smo bili sploh vsi v kopalkah, ker smo bili pač najstniki in nam je bilo malo nerodno, jaz si pa sploh nisem želela kakega izzivanja, ker sem mela takrat drugega fanta;). To je bilo res pred 10imi leti, samo dvomim, da bi se stvari tako zelo zaostrile od takrat. Na morju se že celo življenje kopamo na divjih plažah nagi in ni nobenih problemov, pač si, kakor ti paše. Ko sem bila najstnica, mi je bilo tudi včasih nerodno, sploh pa nisem hotela bit gola med prijatelji, smo bili oblečeni. Torej: če ti ne bo paslo bit naga, imaš še vedno lahko kopalke gor. Lahko daš dol tudi samo modrc (ker ti so res zoprni, sploh ko so mokri), recimo. Tudi starši ti verjetno ne bojo glede tega težili, saj vejo, da imaš 15 let. Kar se tiče britja: če bi rada bila tudi tam obrita, potem bi bilo fajn, da mami prej poveš in razložiš, zakaj to delaš in da si še ne želiš spolnosti, da ti je pač všeč tako (oz. pač razlog, zakaj se tako friziraš), da ne bo potem mami kap in bo sklepala vse možno. Kakšne so danes frizurice tam, nimam pojma, pred 10imi leti tu še ni bilo brazilske in je bilo več ali manj vse bolj ali manj naravno. Sicer so navadno ljudje v nudo kampih bolj na izi in ne jemljejo teles kot neko razkazovanje, se mi zdi, da je tega "ocenjevanja" oz. "čekiranja" več na oblečenih plažah. Nudisti se navadno zase brigamo;). Imaš vedno izjeme, zato imaš recimo savno en dan na teden (vsaj v LJ.) samo za ženske, ker pač ne paše vsem ženskam, da bi jih kdo čekiral. Tudi v savni se večina ljudi čisto normalno obnaša in ne gleda en drugega na ta način, ampak se samo sproščajo, imaš pa včasih tudi kakega slinkota. Pač greš stran, naj si najde kakšno, ki ji bo to všeč, saj obstajajo;). Če bi ti kdorkoli kaj rekel (v smislu, zakaj si oblečena), lahko komot rečeš, da si sara 15 let in da ti je nerodno, zato naj ti prosim da mir. Če tega ne razume, je itak sam kriv, pomisli, da je pač blesav,, pa pojdi stran, nimaš kaj, blesave težko spremeniš;). Sicer pa so tam v veliki večini normalni, sproščeni ljudje, navadno malo starejša populacija, ki ne gre na dopust punc pecat, ampak malo živčke dat na pašo;). In taki gospodje bojo verjetno v tebi videli svojo hčerkico (ker boš pač ista generacija) in ne bojo niti mislili na karkoli seksualnega v zvezi s tabo. Saj niso vsi blesavi;). Tako da brez skrbi, po moje se boste imele super! Upam, da bomo me tudi kdaj šle kam takole skup:) (no, saj večinoma bi si želela/e še fanta s sabo vzet, samo sicer se pa sliši tudi čisto fajn nekaj samo za punce;). lepo se imejte, pa ne sekiraj se preveč, na nudo plaži te bojo sigurno manj gledali kot na običajni. Drugačen folk je v večini;). PS: še reakcija mojih staršev, ko sem jima povedala, da gremo v nudo kamp: "O, fino, tam je ful bolj čisto."