blaža
|
Mardar, se ti splača vsaj kako šumečo tableto vzet za kosti kalcij, pa kaj za nosečnost,.. meni so šli trije zobje v vsaki nosečnosti 1 zob. ( druga je bla ss, ma je uspel it takoj na začetku še zob). So se kar speskali,..do dlesni . Drugače je pa sigurno razlika, če ima ženska npr na višino 166 90 kil, pa shujša 10 kg zaradi slabosti, al pa jaz, ko sem iz 61kg shujšala na 51kg. Sem šla s taščo izbrat blago za nosečniške hlače. Videt sem bla grozno, trebuh se še ni poznal, vsa sem bla zvita, ker me je želodec vleku dol, shujšana v lica, bleda,..Naslednjič, ko je šla tašča po blago, jo je vprašala prodajala, da kaj je z uno punco, ki je bla zadnjič z njo, da če se drogira . Mojo taščo je skoraj kap. Je rekla Neeee, to je moja nevesta, je noseča. No meni ni šlo dol niti 2 požirka vode, kaj šele kaj drugega. Smrdel mi je gel za tuširanje, ostrižt sem se mogla, ker si dolgih las nisem mogla rihtat, smrdela mi je revija moj malček, da ne govorim o hrani,.. So me pobrali iz postelje, ko nisem več niti na vc hodla in peljali v bolnico. če ne po mojem, bi me en dan kr pobralo.