|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in izguba službe
10.6.2012 19:31:38   
vprašam
Pravkar so me odpustili. To je mojega osemletnika očitno zelo prizadelo. In zdaj pravi, da ne bo šel na tabor, ker nimamo denarja. Po eni strani sem vesela, da se zaveda, da denar ne raste na drevesu. Po drugi strani pa ne želim, da se on počuti odgovornega za nastalo stanje. Kaj naj mu rečem? Kako naj reagiram? Za zdaj sem mu rekla, da naj se on ne ubada s tem in da lačni ne bomo. Pa tudi, da za znanje (tabori, treningi ipd.) denar vedno bo.
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok in izguba službe
10.6.2012 21:00:14   
blaža
po mojem je najbolje, da se pred njim ne meniste preveč o tvoji brezposelnosti oz po domače povedano ne delate velike zadeve iz tega. Mislim, da mora bit neka zdrava meja. Prav je, da se pogovarjate o razmerah doma, pa da denar ne pada z neba, pa o vseh takih in podobnih temah, da otrok, glede na to, da je že dovolj star, razume kako pa kaj.

Po drugi strani pa sem mnenja, da jih ni treba pri teh letih preveč obremenjevat s temi zadevami.

Jaz našemu ta starejšemu sproti razlagam, pa se o tem pogovarjamo. Zdej, ko nisem podpisala pogodbe za naprej v službi, sem to le omenla, nisem pa preve razglabljala o tem. Se pa vseeno pogovarjamo o vseh možnih zadevah, seveda tudi o denarju, o družinah, ki so socijalno ogrožene, z mano gleda Tednik, pa pol telefonirava za donacijo,..

Je pa po mojem pset odvisno kakšen je otrok. Eni so še malo bolj občutljivi.

Pokaži mu, oz mu daj vedet, da bo vse ok, da ni panike, ker si ostala brez službe, da se to pač dogaja, da se pa boste spet znašli in bo vse ok.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu vprašam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2012 11:37:39   
Najaa
V bistvu je lepo, da je tako reagiral in da ve kakor si sama rekla, da denar ne raste na drevesu. Zrelo od njega, da se je pripravljen odpovedat taboru. Ampak jaz bi mu rekla, da tabor smo planirali še pred tem in da naj kar lepo gre in se ima lepo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2012 13:45:51   
ronja
PO moje si mu super razložila:).
je pa res odvisno, kako občutljivi so: tastarejša se ustraši že takoj, tamali ni problem, pa to velja za vse stvari. Ampak po moje tudi ni treba nekaj ful skrivat ali pazit. Se mi zdi, da je čisto ok, če otroci vidijo, da nas kdaj kaj prizadane, pa da se potem poberemo - ker se točno tega naučijo: da se zgodi kaj hudega, pa da se vedno poberemo. To je največ, kar jim lahko damo. Če pa tebi to ni neka panika, bo pa itak tudi sam do videl:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu vprašam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2012 13:47:24   
ronja
Zdej, ko nisem podpisala pogodbe za naprej v službi

Ja, če se ti sama odločiš, je malo drugače... Če te odpustijo, si lahko šokiran, žalosten... ti zamaje varnost. Če ti ni všeč služba in se odločiš, da pač ne boš več tam, potem pa je to psihološko čisto drugače. In otroci to čutijo, se nima smisla delat pred njimi.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2012 19:00:32   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zdej, ko nisem podpisala pogodbe za naprej v službi

Ja, če se ti sama odločiš, je malo drugače... Če te odpustijo, si lahko šokiran, žalosten... ti zamaje varnost. Če ti ni všeč služba in se odločiš, da pač ne boš več tam, potem pa je to psihološko čisto drugače. In otroci to čutijo, se nima smisla delat pred njimi.

No prisiljena sem bila ne podpisat. Nisem dobila lanskega regresa, letošnjega itak še vedno ne, nad ure ne plačane,...tega je veliko. Tako, da sem se pač zaradi slabih razmer tako odločla in sem na zavodu, ter si iščem novo zaposlitev. Ni blo lahko se tako odločit, spet pa nisem socialna ustanova,..tako, da smo tam tam,..user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?