nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: vegedina Če je napisano zate žalitev, tudi prav. Če podajaš informacijo, je pošteno do ostalih, da jo podaš v obliki, ki ni zavajajoča. Ti pa si navedla, da ima MK 25% popust na šolske potrebščine. Ja, res pa je, da si navedla, da je to do konca junija. Jaz pa sem v izogib nepotrebnim peripetijam, navedla kompletno informacijo. In če je žalitev, da je večina ljudi funkcionalno nepismenih, zakaj je pa potem nič koliko zgodb oseb, poznam kar nekaj teh osebno, ki so se zapičile samo v 25%, nato pa jih je ta površnost pri branju krepko udarila po denarnici, potem sem vesela, da bo ali je koga zbodla, in ga v bodoče prisilila k preciznemu branju, tudi drobnega tiska, kajti tam je srž vseh zgodb, dobrih ali pa slabih. in če si starši ne vzamejo toliko časa za svojega otroka, da del.zvezkov ne gredo kupiti v knjigarno, mimogrede pa še potrebščine, potem res ne vem, za kaj so si pripravljeni vzeti čas.... Morda za tekanje od Hofra, Lidla...., Mercatorja, in primerjati, kje je ali bo cent ceneje... Dajmo otroke že od malega naučiti brezosebnega stika, in mu naročajmo stvari preko interneta, trgovina pa je samo ulico ali dve od našega doma... In potem se čudimo, da otroci čepijo samo pred računalnikom, saj je le ta vsemogočen. Le od kje jim ta ideja, in kdo jim daje vzor? Lep dan. Nikogar nisem nameravala zavajati, pa tebe očitno tudi nisem, če si šla preveriti, kaj ta akcija vključuje. Ko sem videla debato, sem se spomnila, da sem prejšnji dan zasledila akcijo in to omenila. Nisem pa prepisovala reklame, ker je nisem imela na dosegu. In pri nas ne tekamo od trgovine do trgovine, ker jih nimamo na izbiro. In se mi niti ne zdi smiselno, ker bi več porabila za bencin, kot pa privarčevala pri cenejših potrebščinah. Poleg tega v našem koncu premoremo samo eno knjigarno, kjer je treba vse delovne zvezke in učbenike naročiti in potem je treba hodit preverjat ali so jih dobili, da se jih kupi, preden jih spet vse prodajo. Zato naročimo preko neta (ampak samo učbenike in delovne zvezke). Ne moreš nas vseh metati v en koš. Sicer pa ... pameten odneha