|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nedrček
10.4.2014 22:52:13   
ronja
Skratka - isci modrce s kosarico najmanj d.

Hvala, bom poizkusila - če mi jih bojo hotele dat (sem že mela probleme - res - ko sem bila noseča z R., mi ni hotela dat večje košarce in sem morala it najprej probat uno njeno, da je vidla, da mi je ultra premala (falila je za 3 cifre, kar je sama potem celo priznala:D)... zato mi je to res muka - vsakič je isto: sej ste tko drobna ali pa "vi mate ziher b dovolj"... ma, klinc, sej ne kupujem spodnjih gat, pa hudiča ja vem, če me neki tišči u ...! pa tudi vem, da me b vedno tišči. In potem mi turijo 75 b, češ da bo to glih zame - pa mi vsakič zadaj gor leze, čeprav ga zapnem na tanajožjo varianto in spredaj vse tišči! grrr) Pod prsmi mam pa nekje 68, ja. Bolj mala pljuča:D.
Hvala ti najlepša za vse nasvete in linke, nekaj bom upam našla, ker počasi bi bilo fajn met en modrc, ki opravlja svojo funkcijo:D.

< Sporočilo je popravil ronja -- 10.4.2014 22:56:04 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nedrček
11.4.2014 7:38:55   
zaspancek1
Če imaš podprsni obseg 68, je bolj verjetno, da je tvoja prava številka 65 (mogoče celo 60?). Ker se vsak modrc malo raztegne, je bolje,da ga najprej zapneš na čisto zunanjih zaponkah, potem pa postopoma, ko se raztegne, prešaltaš na tisti najmanjši obseg.Ker se čisto vsam raztegne in potem ne drži več vse tako, kot bi moral.
Ne glede vse, pa pojdi najprej v kakšno trgovino, kjer imajo veliko izbire oz. večje košarice (predvsem kak triumph) in zahtevaj velikost 70 (65 najbrž nimajo?) d in e. Ne pusti se prepričevati, da nimaš tako velikih. user posted image Potem pa se le opogumi, pa naroči kaj prek neta, da boš videla, da pravi modrc nikakor ne tišči, samo najti ga moraš (kar pa pri nas res ni enostavnouser posted image ).
Na koncu boš ugotovila, da se Pamela lahko skrije pred tabo.user posted image Že če izhajam iz te tvoje 70d - potem je pri obsegu 65 to dd oz. e košarica, pri obsegu 60 pa f. In ti nimaš velikih?!?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nedrček
11.4.2014 8:53:08   
ronja
Zaspanček, najlepša hvala za vse, res! Mi je res muka it kupovat modrce, ker se moram vedno pričkat, da dobim vsaj kaj, kar mi ni ful premalo, potem pa itak pride do unega - 70 C pa nimamo, kej več pa sploh ne (to sem včasih hotela met, pa mi navadno ni ratalo dobit) in potem te prepričujejo, da je 75 B itak isto. Ja, če bi bilo, potem me ne bi tiščalo in gor lezlo:D. Sem pogledala une linke in nasvete, ki jih imajo tam in številke za košarice in ja, potem mam očitno res precej večje košarice - ker prsi mam pa tam 90-95 - odvisno od količine dojenja (kadar ne dojim navadno 90, če fejst dojim, pa tudi 98, samo zdaj to ne nameravam več, razen če se bog odloči kak kondom preluknjat:D). Hvala, si me spodbudila, da si bom šla ipak najt kak modrc:).

Triumf praviš, da ima take neproporcionalne košarice? Ker mam tudi pri kopalkah problem (samo tam se da rešit s kakim bikinijem na trakce ali pa s celimi brez košaric:) - če mi je modrc prav, mi hlače dol padajo in obratno: enkrat sem mela srečo, da je v sosednji garderobi probavala isti model punca, ki je mela obraten problem in sva zamenjali zg. dela, hehe. Sicer sevčasih da kupit ločeno, to je ok, samo je dražje:(.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nedrček
11.4.2014 10:35:47   
zaspancek1
Ja, v bistvu je Triumph ena od znamk, ki jo sploh dobiš pri nas in imajo še kakšne večje košarice (čeprav so tudi navzgor omejeni in zame npr, nimajo oz. tisto, kar je, je res za stare mame). No, za D ali E, celo F se najde. Kar se pa tiče kopalk - to je pa večinoma problem tudi pri triumphu, ker imajo tistega mix & match bolj malo - Bee Dees znamko mislim, da se da kupovati ločeno. Zato pa pravim, da se splača pogledati na netu. Tam brez problema kupiš ločeno hlačke in modrc. Cene res niso nizke, se pa da najti na razprodajah kaj zelo ugodno, občasno pa imaš popuste ali pa discount codes.
Npr. Freya ima npr. takšne kopalke:
http://www.freyalingerie.com/swim.aspx
Pa Panache oz. njihova Cleo znamka:
http://www.panache-lingerie.com/en/products/list/cleo-swim-by-panache
Pa še kaj tule:
http://www.bravissimo.com/products/swimwear/bikinis/#/1?back=32&cup=d
kaj zanimivega se najde tudi tule:
http://www.lace-lingerie.com/catalog?size=32D&category=bikini_bh&brand=
Skratka - imaš kar nekaj izbire, ti potrebuješ samo pravo velikost.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




mizar
anjasa

ali so mizarji res deklice za vse

da (24%)

ne (37%)

ne vem (39%)


Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!