|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A katera prepozna lokacijo?
3.6.2012 20:11:42   
Anonimen
Kot naslov pove me zanima, če katera prepozna lokacijo na sliki:

user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A katera prepozna lokacijo?
3.6.2012 20:12:29   
naja17
A ni to na blejskem gradu?

Aha, je ja user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.6.2012 20:13:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2012 20:13:31   
Anonimen
Pojma nimam ... sem bila že miljonkrat na Bledu, na gradu pa še nikoli user posted image ... gremo googlat ;)

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2012 20:15:27   
Anonimen
Ah šmorn ... res je ... mah nič ... gremo drugo lokacijo iskat ... hvala, naja17 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2012 20:22:21   
dayya
Blejski grad :)))

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.127015660657898.19976.127014133991384&type=3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2012 20:25:33   
dayya
kakšno lokacijo pa iščeš ..... za poroko? če ja poglej Otočec ... od lani največ dve poroke na dan tako da se ne sprehaja 10 nevest na enkrat fenomenalno preverjeno....
če pa iščeš Gorenjsko pa poglej gostišče Bizjak , ima čudovit poročni vrt :)))

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2012 20:32:54   
Anonimen
Ja za poroko iščem ... Otočec odpade, ker sem tam že bila na poroki in nekako lokacija obreda mi je ok, sam oni matičar j pa kar nekaj ... je nabijal tja v 3PM (pardon izrazu) ... restavracija gor v hotelu je čist čudno opremljena (marmor pa medeninaste luči) pa smotano razporejena v ene terase ... spodej prav na otoku v hotelu je pa restavracija premajhna pa če hočeš imet dolgo v noč fešto, moraš vse sobe v hotelu zakupit, ker če ne mora bit okrog 10-11ih tišina user posted image

Rada bi imela plac, kjer je obred in fešta za cca. 60 folka na enem mestu in na prostem in imajo beckup za primer dežja ... sicer imava enega favorita na podlagi fotk z intrneta, samo je treba še v živo it preverit ;)

(odgovor članu dayya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2012 20:58:44   
dayya
Aja, no jaz sem se lani na Otočcu, matičar ni dolgovezil povedal lepo anekdoto o življenju, pojedino smo imeli kar v gradu, spala sva pa tam tudi samo midva, res se mi je zdelo kraljevsko je pa res da nas je bilo samo 20.

Ja če želiš kaka grad pobrskaj po tisti strani ki sem ti jo pripela prej imaš veliko gradov.

- kot sem ti že omenila gostišče Bizjak
- Preddvor za oboje se greš lahko predčasno slikat na Brdo čudovito
- poglej lani je bil še zaprt grad Strmol kako je letos
-http://www.zarocena.si/ (tu imaš dva zanimiva izbora NEBESA in KEKEC )

če se pa še kaj spomnim pa sporočim, sem že čist vn iz tega, lani sem bla pa čist v tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2012 22:45:03   
jullie
http://www.krok.si/predstavitev

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2012 3:37:35   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ja za poroko iščem ... Otočec odpade, ker sem tam že bila na poroki in nekako lokacija obreda mi je ok, sam oni matičar j pa kar nekaj ... je nabijal tja v 3PM (pardon izrazu) ... restavracija gor v hotelu je čist čudno opremljena (marmor pa medeninaste luči) pa smotano razporejena v ene terase ... spodej prav na otoku v hotelu je pa restavracija premajhna pa če hočeš imet dolgo v noč fešto, moraš vse sobe v hotelu zakupit, ker če ne mora bit okrog 10-11ih tišina user posted image

Rada bi imela plac, kjer je obred in fešta za cca. 60 folka na enem mestu in na prostem in imajo beckup za primer dežja ... sicer imava enega favorita na podlagi fotk z intrneta, samo je treba še v živo it preverit ;)

V Mokricah našla točno to...sicer bo letos že 5 let od tega, ampak vseeno, pa samo ena poroka na dan, vse imaš tam, poroka zunaj v parku ali lepi dvorani noter, v glavnem, ni da ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2012 7:54:36   
tix
Šmarjetna gora pri Kranju, mislim, da se lahko tudi zunaj civilno poročiš, če se želiš cerkveno je gor mala cerkvica, gostilna, zaston prenočišče za mladoporočenca pa še dober razgled :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2012 9:04:52   
Ribica **
Bohinj Park hotel v Bohinjski Bistrici - zunaj se lahko poročiš v parku, notri je pa (skoraj lepša) poročna dvorana.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2012 9:16:02   
tikka
http://www.naj-nevesta.si/organizacija-porok/index.php

Galerija Repanšek, Radomlje.... civilni del na prostem in zabava v prekrasnem ambientu. user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2012 9:32:47   
Ploha
jaz sem tudi za bizjaka...še s helikopterjem se lahko tja pripelješ... :D

(odgovor članu tikka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2012 11:14:20   
skuštrana
Otika, Grad Tabor Laško. Ne vem sicer za koliko oseb je restavracija, imaš pa vse v enem - restavracija, poroka na prostem in poročno dvorano za primer slabega vremena.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2012 11:25:55   
hrchy
kendov dvorec v Idriji:
http://www.kendov-dvorec.com/default.asp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2012 11:58:19   
5ra8
posestvo Pule user posted image

http://www.pule.si/

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2012 17:00:45   
Anonimen
Ooooo ... punce super za vse ideje ... bom šla zvečer vse čez ... ja Repanšek je tudi mojemu simpatičen, sploh ker ga imamo praktično za vogalom ... samo mislim, da tam ni prenočišč zraven, bo pa potrebno vsaj eno sobo imet, ker bosta takrat dva mulca poleg. No meni pa tista moderna arhitektura ne sede preveč ... mi je nekaj v smislu kobjeglava bol pri srcu, pa tudi na sploh mi diši poroka na krasu ali na primorskih gričkih ... najbolj srečna bi bila, če bi se poročila na posestvu Movia, samo tam se pa moj noče user posted image

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2012 22:33:19   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

posestvo Pule user posted image

http://www.pule.si/

Iiii, tam sem se pa jaz porocila user posted image pravljicno, ti rečem Otika!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.6.2012 8:21:19   
tikka
Pri Repanšku se da najet sobo nad gostiščem. Vsaj dalo se jo je, ko smo jo mi rabili za varuško in tamale, ki so šli spat gor. Noter je zakonska postelja in dovolj velika predsoba da se lahko tja postavi tudi še kakšno prenosno posteljo.

Sicer so takrat rekli da urejajo par sob za prenočitev, tako da mogoče so že urejene in se jih da najet. Mi2 sva se tam poročila in je bilo res krasno poskrbljeno za vse, hrana, ambient, organizacija...vse je bilo perfektno urejeno. Če se zmeniš z podjetjem ki trži poroke tam greš lahko tudi na ogled celotnega protokola na poročni dan in vidiš kako uredijo prostor za poroko.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.6.2012 9:01:10   
Anonimen
tikka, hvala za informacijo ... itak bi jaz rajš nekje na krasu ali primorju, samo bo pomoje zaradi logistike moralo bit kje bližje recimo tule pri Repanšku ... ni mačji kašelj 60 ljudi prestavit čez pol Slovenije :(

(odgovor članu tikka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?