Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:12:29
|
|
|
|
naja17
|
A ni to na blejskem gradu? Aha, je ja
< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.6.2012 20:13:40 >
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam ... sem bila že miljonkrat na Bledu, na gradu pa še nikoli ... gremo googlat ;)
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah šmorn ... res je ... mah nič ... gremo drugo lokacijo iskat ... hvala, naja17
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:25:33
|
|
|
|
dayya
|
kakšno lokacijo pa iščeš ..... za poroko? če ja poglej Otočec ... od lani največ dve poroke na dan tako da se ne sprehaja 10 nevest na enkrat fenomenalno preverjeno.... če pa iščeš Gorenjsko pa poglej gostišče Bizjak , ima čudovit poročni vrt :)))
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja za poroko iščem ... Otočec odpade, ker sem tam že bila na poroki in nekako lokacija obreda mi je ok, sam oni matičar j pa kar nekaj ... je nabijal tja v 3PM (pardon izrazu) ... restavracija gor v hotelu je čist čudno opremljena (marmor pa medeninaste luči) pa smotano razporejena v ene terase ... spodej prav na otoku v hotelu je pa restavracija premajhna pa če hočeš imet dolgo v noč fešto, moraš vse sobe v hotelu zakupit, ker če ne mora bit okrog 10-11ih tišina Rada bi imela plac, kjer je obred in fešta za cca. 60 folka na enem mestu in na prostem in imajo beckup za primer dežja ... sicer imava enega favorita na podlagi fotk z intrneta, samo je treba še v živo it preverit ;)
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 3.6.2012 20:58:44
|
|
|
|
dayya
|
Aja, no jaz sem se lani na Otočcu, matičar ni dolgovezil povedal lepo anekdoto o življenju, pojedino smo imeli kar v gradu, spala sva pa tam tudi samo midva, res se mi je zdelo kraljevsko je pa res da nas je bilo samo 20. Ja če želiš kaka grad pobrskaj po tisti strani ki sem ti jo pripela prej imaš veliko gradov. - kot sem ti že omenila gostišče Bizjak - Preddvor za oboje se greš lahko predčasno slikat na Brdo čudovito - poglej lani je bil še zaprt grad Strmol kako je letos -http://www.zarocena.si/ (tu imaš dva zanimiva izbora NEBESA in KEKEC ) če se pa še kaj spomnim pa sporočim, sem že čist vn iz tega, lani sem bla pa čist v tem
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 3:37:35
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja za poroko iščem ... Otočec odpade, ker sem tam že bila na poroki in nekako lokacija obreda mi je ok, sam oni matičar j pa kar nekaj ... je nabijal tja v 3PM (pardon izrazu) ... restavracija gor v hotelu je čist čudno opremljena (marmor pa medeninaste luči) pa smotano razporejena v ene terase ... spodej prav na otoku v hotelu je pa restavracija premajhna pa če hočeš imet dolgo v noč fešto, moraš vse sobe v hotelu zakupit, ker če ne mora bit okrog 10-11ih tišina Rada bi imela plac, kjer je obred in fešta za cca. 60 folka na enem mestu in na prostem in imajo beckup za primer dežja ... sicer imava enega favorita na podlagi fotk z intrneta, samo je treba še v živo it preverit ;) V Mokricah našla točno to...sicer bo letos že 5 let od tega, ampak vseeno, pa samo ena poroka na dan, vse imaš tam, poroka zunaj v parku ali lepi dvorani noter, v glavnem, ni da ni
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 7:54:36
|
|
|
|
tix
|
Šmarjetna gora pri Kranju, mislim, da se lahko tudi zunaj civilno poročiš, če se želiš cerkveno je gor mala cerkvica, gostilna, zaston prenočišče za mladoporočenca pa še dober razgled :)
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 9:04:52
|
|
|
|
Ribica **
|
Bohinj Park hotel v Bohinjski Bistrici - zunaj se lahko poročiš v parku, notri je pa (skoraj lepša) poročna dvorana.
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 9:32:47
|
|
|
|
Ploha
|
jaz sem tudi za bizjaka...še s helikopterjem se lahko tja pripelješ... :D
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 11:14:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Otika, Grad Tabor Laško. Ne vem sicer za koliko oseb je restavracija, imaš pa vse v enem - restavracija, poroka na prostem in poročno dvorano za primer slabega vremena.
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 11:58:19
|
|
|
|
5ra8
|
posestvo Pule http://www.pule.si/
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 17:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo ... punce super za vse ideje ... bom šla zvečer vse čez ... ja Repanšek je tudi mojemu simpatičen, sploh ker ga imamo praktično za vogalom ... samo mislim, da tam ni prenočišč zraven, bo pa potrebno vsaj eno sobo imet, ker bosta takrat dva mulca poleg. No meni pa tista moderna arhitektura ne sede preveč ... mi je nekaj v smislu kobjeglava bol pri srcu, pa tudi na sploh mi diši poroka na krasu ali na primorskih gričkih ... najbolj srečna bi bila, če bi se poročila na posestvu Movia, samo tam se pa moj noče
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 4.6.2012 22:33:19
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 posestvo Pule http://www.pule.si/ Iiii, tam sem se pa jaz porocila pravljicno, ti rečem Otika!
|
|
|
|
RE: A katera prepozna lokacijo? 5.6.2012 8:21:19
|
|
|
|
tikka
|
Pri Repanšku se da najet sobo nad gostiščem. Vsaj dalo se jo je, ko smo jo mi rabili za varuško in tamale, ki so šli spat gor. Noter je zakonska postelja in dovolj velika predsoba da se lahko tja postavi tudi še kakšno prenosno posteljo. Sicer so takrat rekli da urejajo par sob za prenočitev, tako da mogoče so že urejene in se jih da najet. Mi2 sva se tam poročila in je bilo res krasno poskrbljeno za vse, hrana, ambient, organizacija...vse je bilo perfektno urejeno. Če se zmeniš z podjetjem ki trži poroke tam greš lahko tudi na ogled celotnega protokola na poročni dan in vidiš kako uredijo prostor za poroko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?