Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Včeraj sem dobila novo odločbo o plačilu vrtca.Ker bom dobila večji OD (posledično tudi višje plačilo vrtca), so mi ta znesek upoštevali za leto 2010.Potem sem se pozanimala in ugotovila,da je to "novi zakon".Sedaj pa me zanima...glede na to,da sem jaz rodila julija 2010, sem dobila OD v tistem letu 6 m.V novi odločbi pa so mi izračunali,kot da sem prejela OD vseh 12 m.Kako je s tem?Je tudi to v novem zakonu?
to vem,vendar me zanima če mi lahko glede na to,da sem rodila julija upoštevajo celoletni OD?
mala buška, ni važno, ali si lani rodila januarja, julija ali decembra na silvestrovo, za vse velja enako. Pri izračunu za vrtec upoštevajo OD, ki ga boš dobila letos, torej 12 mesečnih zneskov.
dohodki se gledajo iz zadnje dohodninske odločbe, torej tisti, ki so oddali vloge do konca marca letos, se je upoštevala odločba za leto 2010, za vloge, oddane od 1. aprila, se upoštevajo odločbe za leto 2011
premoženje se upošteva na dan oddaje odločbe
višina OD in nekateri drugi transferji se upoštevajo 'v naprej', kot bodo izplačani v tekočem koledarskem letu
Zakaj pa so meni upoštevali dohodke iz leta 2009? Sem oddala pritožbo..
Si imela v letu 210 kej dohodkov oz ali si prejela dohodninsko napoved za leto 210?
Ti dohodki so zračunani , če vletu 2010 ni bilo celo leto dohodkov in potem vzamejo neko povprečje drugega leta, seveda preračunano na raven cenzusa taistega leta.