|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi v nosečnosti
29.5.2012 14:36:27   
Anonimen
ojla!!! A maš lahko v nosečnosi spolne odnose?? Jst bi jih full mela.....Res toook si jih želim!!!

noo pa še neki
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnosi v nosečnosti
29.5.2012 14:41:21   
uškinamama
Ti si smešna. Seveda jih ne smeš imeti. Ker lahko še enkrat zanosiš in potem imaš dva ali tri otroke z nekaj mesčno razliko.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2012 14:45:00   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2012 15:05:14   
Shana86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2012 15:22:59   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla!!! A maš lahko v nosečnosi spolne odnose?? Jst bi jih full mela.....Res toook si jih želim!!!

noo pa še neki

se komaj zadržujem, da ne napišem kaj zlobnega o takšnih in drugačnih luknjah ... user posted image

kdo vse bi imel otroke ...

tudi takšni, ki so pri spolni vzgoji raje rožice sadili, kot se kaj naučili o svojem telesu ... user posted image

ajej

morda pa ima potres tukaj kaj vpliva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2012 15:42:08   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ti si smešna. Seveda jih ne smeš imeti. Ker lahko še enkrat zanosiš in potem imaš dva ali tri otroke z nekaj mesčno razliko.

Ja, samo v tem primeru ti potem dajo v bolnici kupon za brezplačno dostavo na dom in vračilo kupnine stanovanja. Ker si se v nosečnosti tako trudila.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2012 15:46:06   
Shana86
Oh ja se še dobro spomnim, ko je sošolka na gimnaziji pri biologiji vprašala kako globoko v maternični vrat gre penis... user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2012 15:49:56   
ZARA
user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2012 15:57:34   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ne vem sicer, zakaj si dobila takšne odgovore kot si jih (moram priznat da so duhoviti), pa vendar, otroke imajo tudi "otroci" (pa to ni mišljeno slabšalno, da ne bom izpadla provokativna). Konec koncev sem tudi jaz bila mlada nosečnica in sem marsikaj izvedela šele med nosečnostjo. K sreči sem imela odličnega ginekologa, ki mi je potrpežljivo in prijazno odgovarjal na najbolj trapasta vprašanja.

Seveda. Spolnost v nosečnosti je nekaj popolnoma normalnega. Jasno položaje prilagodiš svojemu stanju in počutju. Nežnosti ni nikoli prevečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2012 16:29:20   
astrid1
Spolne odnose ima lahko vsaka nosečečnica, razen če jih je odsvetoval ginekolog.
Midva jih zaradi zdravstvenih razlogov nimava že od konca februarja.
Če si zdrava in je z nosečnostjo vse v redu, kar uživajta.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2012 17:52:34   
Anonimen
že res da se jih lahko ima, sam ne pa proti koncu nosečnosti, lahko pospešiš porod

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2012 18:51:52   
Anonimen
in zakaj jih ne bi smela met proti koncu nosečnosti? če je vse vredu in tako kot mora biti, nimaš nobenih porblemov, itak da jih lahko imaš. porod lahko sprožiš samo v primeru, da ni kaj ok in da je telo že pripravljano na porod... sem dva tedna do roka in mi nihče ni rekel, da ne bi smela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2012 20:30:33   
Doll

IZVIRNO SPOROČILO: lott

že res da se jih lahko ima, sam ne pa proti koncu nosečnosti, lahko pospešiš porod

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2012 21:59:26   
Shana86
Ja, ker na koncu nosečnosti si želiš čim počasnejšega poroda.

user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2012 0:04:36   
Anonimen
kukrkoli js sm zaradi tega rodila, nenamerno lahko rečem, pa ni blo lih uredu. bla sva 7 dni v bolnici ker tamali ni in ni mogel jest ker je biu še čist prelen, ampak porod je pa biu v šusu :)

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2012 10:37:51   
pika001
Seveda ni mogel jesti, če je bil pa tepen po glavci, ga je verjetno bolela še en čas, da je bogi prišel k sebi. user posted image user posted image user posted image

Ha, ha, ha... saj sploh ne vem, zakaj je ta tema ratala tako komična, ampak punce, jaz sem v 39. tednu, pa mi ni do sexa... imam trebuh kot balon, pa hodim kot pingvin (se smejeta moj user posted image in starejši sin iz mene). Priznam pa, da do 37. tedna je pa bilo user posted image user posted image kar pogosto, sem bila kar ena pohotna debelinka user posted image .

Tako da, tiste ki vam paše kar izkoristite želje in pohotne fantazije, če je zdravstveno vse OK, se nimate kaj bati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2012 10:46:41   
uškinamama
noo pa še neki

ti le vprašaj.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2012 9:17:26   
Anonimen
Včeraj sva z možem seksala po seksu sem opazila malo krvi tak ko sluz cisto malo,sem user posted image mislite da je kaj narobe ?????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
21.7.2012 17:41:35   
astrid1
Če ni več krvavitve, potem je vse v redu. Maternični vrat je v nosečnosti dosti bolj prekrvavljen in ranljiv, pa je najbrž počila kakšna žilica. Če pa se krvavitev še pojavlja ali celo stopnjuje, pa ni dobro in moraš čim prej na pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.7.2012 8:40:18   
Anonimen
ni blo več krvavitve ampak samo tist sluz
IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Če ni več krvavitve, potem je vse v redu. Maternični vrat je v nosečnosti dosti bolj prekrvavljen in ranljiv, pa je najbrž počila kakšna žilica. Če pa se krvavitev še pojavlja ali celo stopnjuje, pa ni dobro in moraš čim prej na pregled.

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.7.2012 11:18:06   
astrid1
Super! Potem pa je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.8.2012 12:26:17   
sanys

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ni blo več krvavitve ampak samo tist sluz
IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Tudi jaz sem v 6. tednu nosečnosti imela podobne težave.
Krvavitev se je pojavila takoj po spolnem odnosu, a ker sem že imela splav, so mi dali bolniško 3 tedne. Toliko časa tudi spolnih odnosov nisva smela imeti.
Zdaj je vse v redu, spolne odnose spet lahko imava. Sem pa v 14. tednu nosečnosti :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.8.2012 16:53:45   
nksrv
Midva sva še dva dni pred porodom veselouser posted image :)

Sicer pa, v nosečnosti počni kar te je volja, če se le dobro počutiš ob tem :)

(odgovor članu sanys)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.8.2012 22:00:14   
Coolgirl
Jaz sem na začetku imela grozno željo. No takrat, ko me niso mučile slabosti sem kar dosti časa razmišljala o user posted image user posted image . Čeprav me je potem kar močno bolelo. Pa pojavil se je tudi rahlo roza izcedek. Ko sem to omenila ginekologu, mi je odsvetoval spolne odnose vsaj v začetku, da ne bi slučajno prišlo do močnejših krvavitev, krčev ali celo SS.
Sedaj pa imam vsake toliko dni močno željo, ampak ko samo pomislim na bolečine, me kar hitro mine. Ko pa sma zadnjič imela vesele urice ni bilo več bolečin, le rahlo neprijeten občutek v v spodnjem delu trebuha. No upam, da se to ne bo več ponavljalo in da bom lahko sproščeno uživala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?