Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Anomalija na plodoven vratu ??? 29.5.2012 13:24:19
|
|
|
|
dalia8184
|
Na samoplačniškem UZ pri Pelkičevi v Mb mi je napisala v izvid, da je viden Hygroma Colli (velik 0,46 cm) in omfalokela. Je rekla, da se omfalokela lahko do plodove velikosti 5 cm zaraste in je potem ok. Vendar oboje skupaj pogosto lahko kaže na kakšno kromosomsko napako, da mi proporoča horionsko biopsijo na napotnico. Včeraj, ko je plod imel 5,40 cm, moj G po dolgem gledanju omfalokele ni videl, je pa še vedno vidno "nekaj" na ali okoli vratu... je rekel, da ni nujno, da je to sploh hygrom. Za biopsijo mi še ni dal napotnice, mi je pa dal napotnico za UZ v Ljubljani, jutri pa me bo še sam najprej pogledal ter se posvetoval z drugimi... Ima katera izkušnje, kaj bi to lahko bilo (če slučajno ni hygrom) ???
|
|
|
|
RE: Anomalija na plodoven vratu ??? 29.5.2012 14:14:48
|
|
|
|
olimia
|
ne poznam tega, o čemer pišeš. Če si ne bodo enotni, kaj in kako, izkoristi vse preiskave, katere ti bodo ponudili, naredi še dodatne UZ, če ti jih bodo naročili in naj te ne bo strah BHR... boš vsaj mirna
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?