|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pari preko neta
28.5.2012 23:01:21   
LuLu
Sem sem dala to temo, da ste lahko anonimni user posted image
Danes sem gledala Polnočni klub in je bila tema, kao se prek neta spoznavajo ljudje. Predvsem za stran Ona-on in (ne vem točno) neki dogodki za samske...
Zdaj pa sem radovedna... a je katera spoznala tako svojega partnerja, probala kdaj tam koga spoznati,...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pari preko neta
29.5.2012 8:29:12   
caramel
Jaz sicer teh strani nisem nikoli uporabljala, ker sem moža spoznala pri 18ih, ko spoznavanje nasprotnega spola ni bil problem. Imamo pa v širšem prijateljskem krogu dva para, ki sta se spoznala na ta način. Prva dva sta se po dobrem letu poročila in imata dva otroka, drugadva (za njiju vem, da sta se spoznala prav prek ona-on) pa sta skupaj dobri dve leti in sta ful lušten par.
Uporablja pa ta način že nekaj časa tudi ena kolegica, vendar še ni spoznala primernega.

Meni se zdi to čisto simpatičen način za spoznavanje partnerja, sploh če si tak tip ali pa v takem življenjskem obdobju, da v realnem življenju nimaš veliko stikov s potencialnimi partnerji.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2012 8:48:55   
skuštrana
Jaz imam prijateljico ki je tako spoznala svojega moža - iz Turčije. In sedaj sta poročena, živita pri nas in jima je čisto ok.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2012 8:56:24   
liliana
Jaz pa nimam take prijateljiceuser posted image .....jaz pa sem sama mojega moža (no v.d. moža) spoznala na Siolovem forumu pred 10 leti......

poznanstva nisem načrtovala.....sva pač debatirala raznorazne stvari in po letu in pol sva se potem odločila, da se tudi "v živo" spoznava.....in potem sva se še nekaj tednov v živo spoznavala do potankosti in potem je ratala "veza".......čez pet let "se je zgodil" še otrok.....

p.s.: zdaj sem pa iz previdnosti raje na RR forumu....da ne bi še kakega v.d.ja spoznala.....user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 29.5.2012 8:57:23 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2012 8:58:01   
uškinamama
Nisem uporabljala, nekako sem bolj za osebni stik (da malo vidiš mimiko, pa vonj mi je pomemben, pa energija, ki se pretaka) in mi ni do večmesečnega nakladanja user posted image  preden bi ga spoznala v "živo".

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2012 9:02:03   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Nisem uporabljala, nekako sem bolj za osebni stik (da malo vidiš mimiko, pa vonj mi je pomemben, pa energija, ki se pretaka) in mi ni do večmesečnega nakladanja user posted image  preden bi ga spoznala v "živo".

Ja, pa ja...
Kaj pa jaz?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2012 9:15:29   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ja, pa ja...
Kaj pa jaz?user posted image user posted image user posted image

HE, HE, res da si jebozovna, ampak spolne partnerke šeuser posted image  nismo.

Ej , vas je zrukalo kaj?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2012 9:23:39   
m_o_i
ja, na ta nacin sem spoznala kar nekaj ljudi; celo mojo najboljso prijateljicouser posted image

je blo pa zanimivo pred 15imi leti, ko smo se pogovarjali brez izmenjave slik(ma kaki skenerji al pa digitalci) in se potem spoznali.
moja prva taka izkusnja je bila na pop-tvju; sem mogla na recepciji rect, da iscem tega in tega, ga je teta poklicala in nisem vedla, kaj se bo pojavlo user posted image

je prisu moj potem in se zdaj najboljsi prijateljuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2012 9:54:40   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Predvsem za stran Ona-on in (ne vem točno) neki dogodki za samske...
Zdaj pa sem radovedna... a je katera spoznala tako svojega partnerja, probala kdaj tam koga spoznati,...?

prek strani Ona-On? ne..

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2012 10:05:32   
ronja
Ne, midva sva že iz faksa par, tak da nisem mela prav dosti priložnosti spoznavat koga prek neta (sem bila ves čas neki zasedena, prej pa net ni obstajaluser posted image ).
Sem pa že klepetala prek neta, tudi na rr, spol pa tu ni igral vloge. Sem pa spoznala par prav fajn punc na ta način:).
Poznam pa 2 para, ki sta se tako spoznala in prav pašejo skup:), oba para imata že otroke.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2012 14:33:30   
Medea10
Midva z dragim sva se tudi prek neta spoznala. Ampak ne čez Ona-On. user posted image
Letos Novembra bo 4 leta odkar sva skupaj, imava pa 2 čudoviti punci. Thank god for internet! user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2012 15:14:10   
Anonimen
Midva sva še iz tistih časov, ko internet ni bil tako popularen pa sva se spoznala preko oglasa v srednji šoli. Eden je iskal dopisovalce, drugi pa se je javil na oglas. Ker sva živela blizu pa se prej nisva poznala sva dopisovanje kar preskočila in se srečala v živo.

Se mi zdi pa tako iskanje partnerjev v današnjih časih nekaj normalnega in če bi bila samska bi poskusila. zakaj pa ne?

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2012 19:32:58   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
prek strani Ona-On? ne..

A boš še kaj več napisala? Lahko bi....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2012 8:42:44   
Katy78
Midva sva se tudi preko neta spoznala, ampak tega je zdaj že, uf, 13 let.user posted image Takrat sem doma ravno nafehtala očija, da mi je napeljal internet (joj, če pomislim, kako sem morala vsakič vlečt kabel in kako počasen je bil modem user posted image ) in takrat so se ravno začele pojavljati razne klepetalnice. No in tam sva se spoznala in po manj kot 1 mesecu sva se srečala še v živo. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 30.5.2012 8:43:32 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2012 8:56:25   
ronja
Takrat sem doma ravno nafehtala očija

Hehe, saj se mu je splačalo - je dobil 2 vnuka zatouser posted image .
lulu, mateyka je že večkrat razlagala svoje poznanstvo - če računaš, da je njen mož preceeeej severno doma... se drugače skoraj ne bi mogla spoznat;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2012 11:26:06   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Takrat sem doma ravno nafehtala očija

Hehe, saj se mu je splačalo - je dobil 2 vnuka zatouser posted image .
lulu, mateyka je že večkrat razlagala svoje poznanstvo - če računaš, da je njen mož preceeeej severno doma... se drugače skoraj ne bi mogla spoznat;).

Ampak res. Da ga ti vidiš. Dugače tak dedec, ki težko pokaže čustva, ob tamalih dveh se pa čisto razneži. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2012 22:41:38   
LuLu
Hvala za odgovore. Če bo še kakšen bom vesela. Fajn je to brati. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.6.2012 20:19:27   
Anonimen
Jaz sem jih kar nekaj spoznala preko neta, ampak nikoli namenoma, da bi rekla: zdaj bom pa tu tipa si našla. Greš pač mal na čvek (IRC) ali pa daš gor "oglas" (svoj profil), ker ti je dolgčas, sodeluješ na forumu user posted image , twitter je tudi fajn ... Žurat pa nikoli nisem kaj pretirano hodila, ker me nikoli ni mikalo (sem raje doma knjige brala), pa tudi jajc nimam, da bi kar stopila do enega tipa, ki mi je všeč, in ga povabila na pijačo. Jaz pa tudi nisem tista tipična vpadljiva punca, za katero bi fantje letali :) .
Sicer pa v takem načinu spoznavanja ne vidim nič slabega. Čuknjene ljudi najdeš povsod :) . Narediš pač samo prvi kontakt preko spleta, potem se pa zmeniš za srečanje v živo in takoj vidiš, če je kemija :).

Prvega fanta sem spoznala preko IRCa (ah, kje so tisti časi, sto let nazaj, leta 1999, ko smo imeli še dial-up modem in tečne starce, ker smo račun nabijali user posted image ), drugega preko ona-on, tretjega preko enega foruma. S prvim sva bla skupaj skoraj 3 leta, z drugim skoraj 6, s tretjim sva skupaj manj kot leto in mislim, da bo kar zadnji user posted image . Na Frendi&Flirt sem spoznala (zdaj že bivšega) frenda za slončkanje user posted image . So se pa po mojih izkušnjah stvari zelo spremenile od mojih IRC (1999) in ona-on (2004) do FF časov (2010). Na slabše, seveda.

K.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.6.2012 23:37:04   
artista7
jaz sem mojega dragega spoznala na Wikipediji. Oz sem začela z njim komunicirat, kar je trajalo leto in pol -navadnega pogovora o zanimivostih, interesih...nikoli ga nisem vprašala za sliko ali karkoli takega, je pa on včasih pokomentiral kar sem ustvarila. Komentarji so mi bili vdno všeč. V glavi sem si celo ustvarila neko sliko, kakšen naj bi bil. Po vseh teh pogovorih pa je gospodič izgubil telefon ravno ko bi se morala nekaj zmenit da greva na kavo. In prišel je prav facebook (tam sem celo ugotovila da je vizualno presegel mojo domišljijsko sliko), takrat še prav v povojih. Kava za par ur stekla, nato dva koncerta, malo kulture...pa še en koncert, na katerega sva šla pa zares sama...in danes sva skoraj 4 leta po vsem tem in se še zdaj spomim kot bi bilo včeraj user posted image . In se imava fajn. Poznam jih kar nekaj ki so se tako našli, in jim kar solidno klapa. V bistvu je vseeno kako se spoznaš, če klapa, klapa user posted image Drugače pa imam iz naziva "internet" kar nekaj luštnih in fajn kolegov... meni je prišel prav :)

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2012 0:04:54   
mamica deklicam
Tudi midva sva se spoznala preko interneta. Še sedaj mi v šali govori, če takrat ,ko sva se dobila prvič v živo, ne bi cel dan tako "čvekala", ne bi bilo nič. Prvi zmenek v živo je bil manjši vzpon na hrib.

Ravno drugi mesec bo 6 let od tega. In sva si ustvarila družino, kupila hišo. Edino na poroko očitno zaman upam. Ja se je že začelo, ko pride starejša hčerka iz vrtca in vpraša: mami, kako se pa ti pišeš? Mami, kako se pa jaz pišem?

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2012 13:36:22   
škrpijonka
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Jaz pa nimam take prijateljiceuser posted image .....jaz pa sem sama mojega moža (no v.d. moža) spoznala na Siolovem forumu pred 10 leti......

poznanstva nisem načrtovala.....sva pač debatirala raznorazne stvari in po letu in pol sva se potem odločila, da se tudi "v živo" spoznava.....in potem sva se še nekaj tednov v živo spoznavala do potankosti in potem je ratala "veza".......čez pet let "se je zgodil" še otrok.....

p.s.: zdaj sem pa iz previdnosti raje na RR forumu....da ne bi še kakega v.d.ja spoznala.....user posted image

edina razlika je da po 4 letih  svs dobila še najin zaklad

user posted image

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.7.2012 14:51:43   
Anonimen
Spoznal ja , čudovito osebo, ki pa je bila žal poročena, sicer tudi sam v razmerju. Mislim, da v zdajšnjem času to sploh ni problem. Sva bila parkrat skupaj, nama je bilo lepo in to je to ;)

(odgovor članu škrpijonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?