Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne morem določiti ovulacije 28.5.2012 17:41:53
|
|
|
|
Matkurja
|
Mogoče bi merila bazalno temperaturo?
|
|
|
|
RE: ne morem določiti ovulacije 28.5.2012 19:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Spolni odnosi vsak drugi do tretji dan, pa bosta sigurno zadela ovulacijo ;) .
|
|
|
|
RE: ne morem določiti ovulacije 28.5.2012 20:04:59
|
|
|
|
Shana86
|
1) Merjenje bazalne temperature in opazovanje izcedka - lahko deluje, ampak je zahtevno, moraš biti dosledna in pri nekaterih niti ni nekih očitnih nihanj. 2) Ovulacijski testi. Zaznajo vrh LH pred ovulacijo, ki lahko traja tudi samo 12 ur. Potem pa izračunaj, koliko ovulacijskih testov bi morala narediti v nerednem ciklu, da bi ujela ta LH vrh. 30? 3) Ovulacija je 12-16 dni pred naslednjo menstruacijo. Torej lahko veš za nazaj, kdaj si jo imela, kar pa ti pri nerednih ciklih prav nič ne pomaga. Sklep: kot je rekla katka_ - lepo redna telovadba na 2 dneva, pa zihr ne bosta ničesar zgrešila Srečno in uživaj, mnoge od nas še prehitro pozabimo, da je delanje otročka romantično in vznemirljivo, ne pa stresno (ne govorim o tistih, ki poskušajo že več let!).
|
|
|
|
RE: ne morem določiti ovulacije 28.5.2012 20:21:18
|
|
|
|
LittleSun
|
Moj nasvet je, da ne planiraj, sprosti se, uživajta, veliko se posvetita drug drugemu in ne štej dnevov in nič. Tako se bo še najhitreje prijelo
|
|
|
|
RE: ne morem določiti ovulacije 28.5.2012 20:33:23
|
|
|
|
somic
|
hvala vsem za odgovore! to sem že tako sklenila, da ne bom nič štela, ker potem sigurno en bo nič ratalo. bova midva to lepo počasi, verjetno res na 2 ali pa na 3 dni pa menda se bo prijelo če je prvi ratal neplansko, bo drugi menda tudi ratal vsaj malo po planu...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?