Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 27.5.2012 16:03:58
|
|
|
|
Cassiopeia
|
Jaz mam Galaxy SII in sem zelo zadovoljna. Na telefonu mam aplikacijo fotoaparat, ki ima neke filtre...fajna zadeva :)
|
|
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 28.5.2012 16:34:53
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz imam Nokio N8, pa sem zelooo zadovoljna. Tudi pri Simobilu.
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 28.5.2012 20:36:15
|
|
|
|
tabi
|
samsungi so ok.jst imam minija ,dela dobre slike samo fleša nima tako da v temnejšem prostoru dela tako tako slike.Moj pa ima galaxy ace dela pa zelo zelo lepe slike,tako da so zadnjič v studiju vprašal kateri foto aparat imamo,ker so tako čiste slike.
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 13.6.2012 11:20:22
|
|
|
|
ely*
|
sem tudi pri simobilu, mam pa sony xperia ray, 8 milijonov pik, tako da so fotke res dobre
|
|
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 20.2.2014 10:43:14
|
|
|
|
nina8
|
Jaz imam Samsung Galaxy S3 in dela odlične slike. Barve so zelo lepe, kontrast odličen.
|
|
|
|
RE: mobilni telefon z dobrim fotoaparatom 20.2.2014 10:55:45
|
|
|
|
mateyka
|
jaz mam tega in je kot pravi fotoaparat v bistvu. pa še une filtre ima za različne situacije (makrofotografija, protret, nočno.. ful hitrih nastavitev v glavnem - res izi za uporabljat) in 4x-ni optični zoom. http://www.samsung.com/pk/consumer/mobile-devices/mobile-phones/smartphones/SM-C1010ZKAPAK aja, tehta pa 200g, to je pa res..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.2.2014 10:56:45 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?