Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes mi menstruacija zamuja 2 dan. Z ne-prvim jutranjim urinom sem naredila test BabyCheckMini. Rezultat: Na mestu, kjer bi se morala pokazati črta, da je test pravilno narejen, sta 2 črtici, ločeni, zelo lepo vidni, presledek med njima je kakšen milimeter. Na mestu za "pozitiven rezultat" ni nobene črtice(no, če si nekaj domišljam, se mogoče- res mogoče vidi ena tanka kot las). Kakšen rezultat je to? Test ponovim kmalu, če ne dobim menstruacije, me pa vseeno zanima, zakaj se gre.
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšna slika tega nebi škodila
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kakšna slika tega nebi škodila Če dam sliko v album, nisem več anonimna.
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Naredi si kr en brezvezen začasen profil ;)
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:40:47
|
|
|
|
Najaa
|
Hmmm, po mojih izkušnjah je tak test negativen. Točno vem, katero črtico misliš, ker sem tudi sama uporabila enkrat ta test in sem skoraj diplomirala iz te črte.
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 24.5.2012 14:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
na shrani.si naredi majhno slikico in jo prilepi sem
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 25.5.2012 14:20:53
|
|
|
|
latka
|
Meni se je pojavila 2 črtica na tistem mestu, kjer bi se morala, samo je tako svetla, kar najbrž pomeni negativno. Je pa jasno vidna, ne rabim je obračat proti svetlobi, toda bega me to, da ni bil jutranji urin in črtica bi morala biti roza barve, če je premalo hormona, no moja svetla, ampak ne vem če je svetlo-vijolična ali pa siva. Je katera imela že tak primer, da črtica je, toda pomenila pa je lažen rezultat?
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 25.5.2012 15:24:51
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Meni se je pojavila 2 črtica na tistem mestu, kjer bi se morala, samo je tako svetla, kar najbrž pomeni negativno. Je pa jasno vidna, ne rabim je obračat proti svetlobi, toda bega me to, da ni bil jutranji urin in črtica bi morala biti roza barve, če je premalo hormona, no moja svetla, ampak ne vem če je svetlo-vijolična ali pa siva. Je katera imela že tak primer, da črtica je, toda pomenila pa je lažen rezultat? verjetno si imela kasnejšo ovulacijo in je zato malo hormona še prisotnega in zato rahla črtica..test ponovi čez tri dni ko se bo hormon povečal in bo tudi črtica bolj vidna.. aja pa čestitke
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 25.5.2012 15:26:35
|
|
|
|
tix
|
Se moram prav nasmejati vedno se dela cela znanost iz teh črtic, vem ker sem na tem že bila in tudi če bom še kdaj jo bom povsod iskala Moje izkušnje: Morajo pa pač črtice biti tam kot so, se pravi kar par mm presledka. Tudi ko je črtica svetlo svetla, je rezultat pozitiven - vedno delala jutranji
|
|
|
|
RE: BabyChechMini- čuden rezultat- izkušnje? 25.5.2012 15:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Citiram s spletne strani od Baby Check-a: 'Kaj pomeni, ali če je ena črta temnejša od druge? Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. ' Čestitam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.