blaža
|
Nisem lih na tekočem. sem kopirala z ene strani, da ne delam reklame. A je to to, o čemer se vi pogovarjate, al je tole z vakumom kaj drugega? ULTRAZVOK - KAVITACIJSKI SISTEM je v svetu na prvem mestu med terapijami za odpravljanja celulita in maščobnih oblog. Tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči in se le-ti z urinom odstranijo iz telesa. Že po končani 1. terapiji je viden konkreten rezultat - tako na CELULITU kot na OBSEGU! Ker pol ne štekam, da na enih straneh piše, da je potrebno do 20x it, da se pozna dober učinek, tle pa piše, da že po enem obisku,..no najbrž če greš ene 4-5x, je boljše,.. Mene zanima tole, ko sem prilepla, ker težo imam še kar ok, le zgoraj me motijo jahalne hlačke, kjer se mi vedno nabere. Če se zredim za dve kili, je sigurno na vsaki nogi ena, in pol se vedno matram, da vzdržujem težo. Ko ste pa ene pisale, da je šlo par cm v pasu, pa še kje,.. v mes ste pa telovadle, se pravilno prehranjevale,.. pa sej to grejo cm že s tem, ko telovadite, a ste sigurne da je pol to od teh tretmajev