Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:06:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Malo bedna anketa - prvič, če imaš otroke, ne pomeni, da so v šoli. Drugič. če nisi pripravljen kupiti neke aplikacije, je tudi 1$ zanjo preveč. Zaključek - nerešena anketa. In še komentar - HVALA BOGU, da sem odraščala v času, ko ni bilo mobilnih telefonov, da bi lahko starši vsako sekundo preverjali, kje sem.
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:20:31
|
|
|
|
liliana
|
Raziskava o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih....ne seri......
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:23:16
|
|
|
|
AndAndRej
|
@Kati: Sem zgoraj napisal, da je ciljano na osnovnošolce. Če za aplikacijo nisi pripravljen plačat, označiš da nisi in zaključiš z anketo, ni potrebno izbrati vseh odgovorov.
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:25:03
|
|
|
|
AndAndRej
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Raziskava o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih....ne seri...... ? Ostalim se pa lepo zahvaljujem za rešene ankete. Pa ne se bat, nikomur ne bomo ničesar zares prodajali, ampak gre le za anketo, ki jo potrebujemo za nalogo pri predmetu Ekonomika in podjetništvo. ;)
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:34:20
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: AndAndRej IZVIRNO SPOROČILO: liliana Raziskava o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih....ne seri...... ? Ne delaj se naivne francoske sobarice.....
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:35:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: AndAndRej @Kati: Sem zgoraj napisal, da je ciljano na osnovnošolce. Če za aplikacijo nisi pripravljen plačat, označiš da nisi in zaključiš z anketo, ni potrebno izbrati vseh odgovorov. Zakaj pa zaključiti anketo, če je smisel ankete omejevanje uporabe mobilnih telefonov pri otrocih.....?
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 20:47:31
|
|
|
|
AndAndRej
|
? Z anketo zaključiš, kar pomeni da greš do prescrollaš do konca in klikneš "Finish Survey", torej brez da bi izbral cene aplikacije. Iz tega bomo sklepali, da vas aplikacija zanima ali pa ne (odvisno od prejšnjih odgovorov), nikakor pa niste zanjo pripravljeni plačati. Dovolj jasno?
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 21:08:39
|
|
|
|
muco
|
...ne razumem angleško
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 21.5.2012 21:50:24
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: AndAndRej ? Z anketo zaključiš, kar pomeni da greš do prescrollaš do konca in klikneš "Finish Survey", torej brez da bi izbral cene aplikacije. Iz tega bomo sklepali, da vas aplikacija zanima ali pa ne (odvisno od prejšnjih odgovorov), nikakor pa niste zanjo pripravljeni plačati. Dovolj jasno? Saj to mi je jasno....samo uvodni post se mi zdi malo zavajajoč glede na vsebino ankete....ker gre za čisto tržno raziskavo...... Pa vsaj v slovenščino bi se jo potrudili prevesti......
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 22.5.2012 9:18:28
|
|
|
|
Daschi
|
Ja.
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 22.5.2012 10:39:04
|
|
|
|
sanasan
|
rešeno
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 22.5.2012 12:36:40
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco ...ne razumem angleško Jaz tudi ne Ma ne vem ,res se mi zdi malo mimo,da se niti tolk ne potrudite pa prevedete v slovenščino
|
|
|
|
RE: Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni 22.5.2012 18:03:57
|
|
|
|
AndAndRej
|
V bistvu je tako, da je anketa namenoma napisana v Angleščini. Vsem, ki ste jo izpolnili, se še enkrat zahvaljujem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?