|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bo z vremenom letos?
21.5.2012 8:47:08   
Daschi
Gledam malo za naprej in do konca maja kaže dež. Sicer se to še vse spremeni, a ne, samo vseeno, a katera kaj sledi to? Kaj pravijo guruji za poletje? Bo deževno? Vroče?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bo z vremenom letos?
21.5.2012 8:48:30   
LuLu
Bo, tudi letos.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2012 8:51:04   
divna
Vreme bo kakršno bo, je ena izmed stvari na katero ne morem vplivati.
Vem edino, da me danes zeeeeeebbbbbbeeeeeee user posted image

lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2012 9:00:00   
Daschi
Jaz bi vroče poletje. Letos se še nisem segrela.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2012 9:26:02   
josephine27
nikoli ni prav, če je vročina tarnamo, da je vroče. če je pa dež pa zato ker dežuje user posted image jaz gledam s svetle strani. mi pa vrta ni treba zalivat, čeprav bi tudi meni malo toplote pasalo. je pa danes super dan za učenjeuser posted image

jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopustuser posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2012 9:30:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopustuser posted image

jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2012 10:30:20   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo user posted image user posted image user posted image

superuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2012 11:57:07   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Gledam malo za naprej in do konca maja kaže dež. Sicer se to še vse spremeni, a ne, samo vseeno, a katera kaj sledi to? Kaj pravijo guruji za poletje? Bo deževno? Vroče?

Bo deževno in vroče poletje.....user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2012 12:01:57   
alda
in pozimi bo tudi povseh napovedih snežilo user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2012 12:48:32   
ronja
NIkoli si nisem mislila, da bom to napisala, ampak JUPIIIII!!! Ja, dež, jaaaaa!!! Tele alergije so me tako zdelale, da mi je tale dež pravi balzam! Imam zelo rada sonce in rožice in travnike (kadar trave ne cvetijo), ampak zadnje čase če sem šla ven, je bila vedno kriza... Tako da - dež je super zadeva, Azteki so že vedeli:) (zanje so bila nebesa kraj, kjer je skoz deževalo)...

Sem pa za vroče poletje, seveda:) Prevroče pa meni nikoli ni. Samo da trave ne cvetijo:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2012 19:53:18   
takotako
JAz računam da se bo napoved spremenila. V začetku junija mam piknik user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2012 12:39:57   
Nusika35
Po moje da bo junij letos lep in ne bo deževen kar je super, da bo več piknikov, pa tudi da gremo lahko na morje preden pride vsa ta gužva dol na obalo. Se pa bojim kaj bo potem poleti v juliju in avgustu ker to vreme je res zadnje čase zelo nepredvidljivo. Ne polnim, kdaj je blo maja tkao hlado...

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2012 15:37:27   
Daschi
V redu. Vreme potem bo. To je dober znak.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2012 16:05:48   
Hope2
Pri nas bo ziher sončno, vsak dan sonce, dežja ne bo, niti kapljeuser posted image . Vem za ziher, zato pa gremo mal k vam pogledat dež in mrazuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.5.2012 16:06:24 >

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?