Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 9:02:24
|
|
|
|
jullie
|
..kdaj bo krst je odvisno samo od župnika..pri nas je blo včasih možno tudi v soboto, zdaj ko je pa nov župnik pa tudi hoče samo v nedeljo in to v največji gužvi.. .. vprašaš lokalnega župnika za soboto, če pa ne želi pa mu povej, da greste drugam..torej tudi vaš denar gre drugam..
|
|
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 9:29:01
|
|
|
|
gita10
|
vprašaj malo po župniščih. Mogoče je pa kakšen župnik malo pa razpoložen za vse predvsem kakšen mlajši.
|
|
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 9:40:14
|
|
|
|
lily975
|
Pozdrav!Mi smo imeli oba krsta na soboto -ni bilo nobenega problema s tem .Smo pa okolica Celja.
|
|
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 11:53:24
|
|
|
|
gsatalema
|
sicer nisem iz okolice celja, pa vendar : svoje otroke smo krstili vedno v soboto in še uro smo sami izbrali . Če pri vas to gre, ali ne, je odvisno samo od župnika. Ampak konec koncev, kje pa piše, da ga moreš krstit ravno v domači fari ?
|
|
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 15:16:30
|
|
|
|
ajataja
|
Mi smo tudi imeli v soboto,vem pa da je pri nas možno tudi med tednom pa uro si tudi sam izbereš.Res pa nismo iz celjskega konca tak da ti žal nisem veliko pomagala.
|
|
|
|
RE: KRST V SOBOTO V OKOLICI CELJA 19.5.2012 23:28:17
|
|
|
|
aelail
|
Mi smo iz okolice MB pa smo dvakrat imeli krst na soboto tudi uro smo sami povedali, pa ni bilo nobenih težav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Norice oz. vodene kozeMichonne RRKoliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?0-1 leto (
19%)
1-3 leta (
19%)
3-5 let (
14%)
5-10 let (
7%)
10 in več (
2%)
Jih še niso (
38%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!