Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 17.5.2012 15:41:54
|
|
|
|
Paštetka
|
Zelo. Jo imamo od rojstva (kinderbet), previjalna, omaro, ki smo jo zdaj samo nadgradili, da je primerna za večjega otroka in šolarja. Meni je všeč, ker se dopolnjuje in praktično raste z otrokom. Pa kvaliteta je 1A.
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 17.5.2012 16:12:33
|
|
|
|
gsatalema
|
dobiš jo še v mercatorju -pohištvo, pa na zeleno piko na obroke , pa akcijo še kakšno počakaš in pride še kar ugodno po vrhu . Drugače pa zelo lepa in možne različne kombinacije in nadgradnje glede na starost otroka .
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 17.5.2012 22:04:55
|
|
|
|
Barik@
|
IZVIRNO SPOROČILO: leteča Kupujemo otroško sobo in zdej mal gledamo Malega princa. Zanima me kako ste zadovoljne in kje ste jo vzele? Tle pri nas jo itak dobiš samo v Lesnini. Lp Pravim, da kompiciraš ... zelo No, pa če jo vzameš v mečkatorju se priporočam za njihov "popust" za elektriko.
< Sporočilo je popravil Barik@ -- 17.5.2012 22:06:14 >
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 18.5.2012 9:08:56
|
|
|
|
leteča
|
Hvala za namig glede merkatorja, bom šla definitivno še tja vpr. barik@ am a misliš da ti ne
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 18.5.2012 22:15:06
|
|
|
|
Barik@
|
IZVIRNO SPOROČILO: leteča Hvala za namig glede merkatorja, bom šla definitivno še tja vpr. barik@ am a misliš da ti ne neeee, nikoli, sej veš, da ne phhh
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 19.5.2012 23:36:35
|
|
|
|
lotkla
|
Meni jo je naredil bivši sodelavec v stilu Malega princa,ker sem hotla da je postelja velika 90x200. Pri Malem princu pa je dimenzija 90x190. Razem če se je sedaj kaj spremenilo. Zrisala sem jo pa sama.
|
|
|
|
RE: Mali Princ otroška soba 20.5.2012 10:29:15
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Meni jo je naredil bivši sodelavec v stilu Malega princa,ker sem hotla da je postelja velika 90x200. Pri Malem princu pa je dimenzija 90x190. Razem če se je sedaj kaj spremenilo. Zrisala sem jo pa sama. Dimenzije so 90*200 jo imamo mi, res pa da smo jo kupili lansko leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?