Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 13.5.2012 23:02:44
|
|
|
|
LuLu
|
Laura in Lavtižar pa sploh ni tako podobno, da bi bilo moteče. Pa paše lepo skupaj. Bolj so ti podobni, kao Marko Markovič, Peter Petrovič, Duško Duškič... in podobni
|
|
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 13.5.2012 23:23:12
|
|
|
|
saska27
|
Sliši se lepo, ampak če imata v ožjem izboru še štiri imena, bi jaz raje izbrala katero drugo - "moti" me, da se Laura in Lavtižar podobno izgovarja, a drugače piše (u in v). Povprečen Slovenec bi vaš priimek zapisal z v-jem, ko ga bo slišal skupaj z imenom, pa bo verjetno vprašal, kako se zapiše.
|
|
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 13.5.2012 23:29:58
|
|
|
|
mateyka
|
men ni prepodobno, mi lepo, harmonično podobno zvenita skupaj - kot anđelina đoli (Angelina Jolie)
< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.5.2012 23:31:04 >
|
|
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 13.5.2012 23:39:42
|
|
|
|
mummylarisa
|
ja, to glede priimka nas sprašujejo, kako se napiše, ali z u ali z v, tako da ponavadi kar črkujem, me ne moti.
|
|
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 14.5.2012 20:20:31
|
|
|
|
Zoja Lara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mummylarisa ime Laura, ki ga imamo na top 5 listi, pišemo se Lavtižar. Ali je zaradi prevelike podobnosti s priimkom bolje izbrati drugo ime? Meni je težko izgovorit. Dajta kaj bolj easy izbrat. Npr. Neja, Mija, Klara...
|
|
RE: a paše k našemu priimku ... 15.5.2012 10:15:45
|
|
|
|
nestea
|
Živjo, meni je bilo vedno všeč ime Lara ali Laura, potem pa sem v vrtcu spoznala težave otrok z izgovorjavo okoli črke L - otrok ne more izgovoriti svojega imena in prijateljčki imajo težave. Okoli tega poznam kar nekaj smešnih zgodbic. Moja hčerka je šele pri štirih letih in pol znala izgovoriti L in še dobro, da ni bila toliko časa Lala. Meni je všeč ime Laura, kombinacija z vašim priimkom pa mi preveč trdo zveni in težje izgovori (Lau...Lav). Veliko sreče pri izbiri imena in veliko veselja na novi poti vam želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?