Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova odločba za vrtec- kako s 1.9.? 10.5.2012 11:40:24
|
|
|
|
t5t6
|
Ampak jaz bi res rada raščistla kaj je zakonsko prav, ker ne morejo ponekod šteti parcele kjer stoji hiša, drugje pa ne. Zakon res ne govori, da se teh parcel ne upošteva, ne govori pa niti, da se jih upošteva. Jaz razumem tako, da če imaš ti eno parcelno št. na kateri je hiša se te parcele ne upošteva (take odločbe sem tudi že videla). Nekateri pa imajo parcele razdelje na paracelo kjer je hiša in potem še na parcelo dostopna pot, vrt, dvorišče, sadovnjak (tako smo imeli mi prej in sem načrtno vse združila v eno parcelo) v tem primeru pa po moje upoštevajo parcelo-e na katerih ne stoji hiša. Mi odločbe še nimamo, kot pa vidim ostale imajo vsi neke napake in pripombe.
|
|
|
|
RE: nova odločba za vrtec- kako s 1.9.? 10.5.2012 12:00:42
|
|
|
|
petea
|
zakon pravi, da se štejejo vse nepremičnine, ki so v lasti družine, razen tistih, ki dajejo katastrski dohodek (ker tisto je že upoštevano v dohodninski odločbi) kot izjemo pa potem navaja samo primerno kvadraturo stanovanja oz. hiše v lasti družine, ki v tem bivališču biva tako naj bi GURS CSD posredoval podatke o vrednosti parcel, na katerih stoji stavba, in vrednost ter velikost hiše oz. stanovanja, CSD pa potem pregleda, kaj od podatkov uporabi in česa ne
|
|
|
|
RE: nova odločba za vrtec- kako s 1.9.? 11.5.2012 13:05:34
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Evo, so se zmotili ja, upoštevali so nam in stanovanje, ki smo ga julija 2010 prodali in hišo, ki smo jo kupili ... v ponedeljek odnesem pritožbo- hvala tisti, ki mi je povedala za 19. člen ZUPJSja... fiktivni dohodek pa oni obračunajo po obrestno obrestnem računu glede na vrednost premoženja- kot bi ti tekle obresti- kako, me pa ne spraševat... menda še njim ni čist vse jasno...
|
|
RE: nova odločba za vrtec- kako s 1.9.? 12.5.2012 18:13:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja Evo, so se zmotili ja, upoštevali so nam in stanovanje, ki smo ga julija 2010 prodali in hišo, ki smo jo kupili ... to pa je to, ko vpisi v ZK potekajo tako dolgo in neažurno
|
|
RE: nova odločba za vrtec- kako s 1.9.? 13.5.2012 19:05:05
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja Evo, so se zmotili ja, upoštevali so nam in stanovanje, ki smo ga julija 2010 prodali in hišo, ki smo jo kupili ... v ponedeljek odnesem pritožbo- hvala tisti, ki mi je povedala za 19. člen ZUPJSja... fiktivni dohodek pa oni obračunajo po obrestno obrestnem računu glede na vrednost premoženja- kot bi ti tekle obresti- kako, me pa ne spraševat... menda še njim ni čist vse jasno... prosim
|
|
|
FOLNA KISLINAtiamiaAli ste pile folno kislino med nosečnostjo?Ja, normalno.. (
67%)
Ja, ampak večkrat pozabila (
17%)
Ne, se mi ne zdi potrebno (
10%)
Kaj je to? (
6%)
Število vseh glasov: 344Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!