Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premalo pogosti spolni odnosi 8.5.2012 6:34:36
|
|
|
|
butt3rfly
|
spolni odnosi kot najpomembnejše pravilo naj ne ne bi bilo NUJNO opravilo, ki ga je treba opraviti, da imaš potem mir in možnost zanositve. tako si samo minimiraš možnosti za zanositev. ok, če zaradi vajih obveznosti ne uspeta seksati več kot 1x na teden, pač ne gre. me pa zanima, kak pa uspeta uskladiti svoje obveznosti v času ovulacije, da seksata na vsake 3 dni?? mislim, da bosta morala spremeniti svoje mišljenje, da bo kmalu uspeh. naj postane seks prijetno opravilo, ki zadovolji oba in katerega se veselita, ne pa obveznost. načeloma pa če že res seksata zaradi upanja na zanositev, potem je dovolj vsaka 2, 3 dni v času ovulacije. seks vsak dan definitivno ni potreben. mogoče si pomagaš tudi z ovul. testi.
< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 8.5.2012 6:35:08 >
|
|
|
|
RE: Premalo pogosti spolni odnosi 8.5.2012 8:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš bolj poredko SO bi ti svetovala O teste, da sta vsaj takrat, če čas dopušča bolj aktivna. Moje mnenje je, da je psiha eden izmed bolj pogostih faktorjev, da do zanositve ne pride, tako da se čim bolj sprostita in uživajta, takrat ko seksata. Saj je nekaterim že uspelo z enim SO. Srečno!
|
|
|
|
RE: Premalo pogosti spolni odnosi 8.5.2012 9:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti, če bom malo preveč groba, ampak otroka brez SO na žalost ne moreta narediti. Pogovorita se, zakaj imata samo tako redko SO in se poskušajta uskladiti - tistih par minut vama bo pa ja uspelo vsak drugi dan??? Jaz se ne bi zanašala nato, da ene pa zanosijo že po enem SO... Okej, morda vama uspe na tvoj opisan načim, ampak kako pa veš, da imaš ravno takrat O? Pa še to je na 3 dni malo dolga... Vsi ginekologi priporočajo SO vsak drugi dan, pa še to vama lahko ne uspe eno leto. Srečno!
|
|
|
|
RE: Premalo pogosti spolni odnosi 8.5.2012 12:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tistih par minut pri nas si vzamemo vsaj urco časa za tkšne stvari... to da opraviš v par minutah je pa res samo "delanje otroka"
|
|
|
|
RE: Premalo pogosti spolni odnosi 8.5.2012 12:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri nas tudi, ampak če jima ne uspe niti več kot 1x na teden, si ne delam utvar, da bosta naredila neko romantiko iz tega... Očitno ju čas baše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?