|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šol. torba
7.5.2012 9:32:46   
kajalin*
Že lani sem iskala torbo, k sem jo videla na eni osnovnošolki, a neuspešno :(  Ne vem znamke, vem samo, da je trda k kovček, na strani ima zadrgo, da se lahko poveča. Ve mogoče katera kaj mislim user posted image  prepričana sem bila, da je samsonite, ampak  je nisem našla na njihovi strani.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šol. torba
7.5.2012 11:56:03   
nyna84
Zakaj pa ne vprašaš mame tiste šolarke?
Torb je na trgu toliko, da če ne veš vsaj znamke, boš težko ugotovila, kje iskati.
Je mogoče na tak način? http://magicshop.si/produkti/sola/nahrbtniki_akcijske_cene/860/nahrbtnik_tinker_bell_veliki/

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2012 15:03:51   
kajalin*
ne ni prava,vseen hvala. Šolarka je v višjem razredu, njene mame sploh še videla nisem, mi je pa mal bad stopiti do nje in jo vprašat. ma ja torb je hudo veliko, vem,vem.Bom morala naprej iskat, rada bi kupila za drugi razred torbo, k bi jo hčera lahko imela dve, tri leta, nevtralno brez otroških junakov,...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2012 10:34:42   
kajalin*
všeč mi je nekaj podobnega, mogoče bi bila ok tudi ta,če bi vedela dimenzijeuser posted image , jo ima mogoče katera doma ?
http://www.mimovrste.com/artikel/4540000821/nahrbtnik-skullcandy-coin-rumen

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2012 23:54:14   
bozenaz
Pozdravljene,

tudi sama sem bila v dilemi glede solske torbe. Iskanje se je začelo že zelo zgodaj, saj po izkušnjah ni dobro čakati na konec, ker dobis samo tisto kar ostane. Prvic sem se odlocila za nakup preko spleta in morem povedati, da mi ni zal.
Do zdaj sem vedno hodila od trgovine do trgovine in kupila nekaj po sili, ker se mi ni dalo laziti po trgovinah.
Moja izkusnja: po naključju sem naletela
na to stran in ena mi je takoj padla v oči.
http://www.spletnibazar.si/5-solski-material
Kupila pa sem to torbo: http://www.spletnibazar.si/solski/19-nahrbtnik-anatomski-kosarka-pulse-3870725005133.html
Cena se mi zdi ok, v živo pa je videti še lepši kot na slikah pa še dve leti garancije pa anatomski.
Vzela sem še nekaj drugih stvari pa poštnina je bila brezplačna.
V glavnem upam, da sem kateri prihranila kaj poti. :)

Zdaj pa še prosim pomagajte meni. Iščem pa copate za televadnico mehke z tistim gumi podplatom, ker jih nikjer nisem zasledila. Pa malo bolj kvalitetne. Ali pa sem prehitra.

Lep večer

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2012 16:34:53   
ČebelicaMaja

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

... rada bi kupila za drugi razred torbo, k bi jo hčera lahko imela dve, tri leta, nevtralno brez otroških junakov,...

jaz sem naši bodoči prvošolki preko neta kupila Lego šolsko torbo- ruzak- danes smo ga dobili in sem čist navdušena, vse ima kar mora imet, je precej nevtralen, ima rože, nima pa junakov iz risank, je funkcionalen, ultra lahek (760g), trdega ovoja...skratka super...kar mi je pa še najbolj pomembno, je pa to, da je tudi bodoči prvošolki všeč...

Drugače pa sem gledala torbe Lego, Herlitz, Esprit, Samsonite in Mc'Neil, samo mi je bilo pomembno tudi to, da je čim bolj nevtralna, da jo šolar lahko dolgo uporablja...vse naštete pa izpolnjujejo vse kar dobre torbe morajo imet...poglej na nemške spletne strani, je vse občutno cenejše kot pri nas, poštnine smo plačali 12 eur.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2012 16:38:10   
ČebelicaMaja
copati so pa meni zakon tisti v Massu- ali medvedki ali pač navadni usnjeni šolski copati...mi jih imamo za doma in za telovadbo že kar kake tri leta, samo barve in številke menjamouser posted image ...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2012 12:34:53   
ruby19
Sem kar presenečena, ko berem, da nekatere že zdaj kupujete šolske torbe. Mi smo nameravali enkrat v juliju, ampak je najbrž je res bolje že prej. Po trgovinah se mi zdi, da še ni nobene prave izbire, bo najbrž enkrat proti koncu junija. Se mi zdi, da imajo bolj tisto, kar jim je ostalo od prejšnjega leta. Po spletu pa je najbrž že zdaj taka ponudba kot bo tudi čez mesec ali dva. Kar se pa copat tiče jih imajo pa povsod v juliju in avgustu dosti, tudi v Sparu.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?