|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A so norice ali ne?
5.5.2012 9:56:05   
milki
Moja dva otroka sta v sredo oba dobila po dve rdeči pikici na rokah-kot komarjev pik,v četrtek so bili gor vodeni mehurčki, ki so še isti dan počili, včeraj tamlajši še dve, starejši pa samo eno in to je to. Danes je četrti dan od prvih pikic in to je to, nobene nove, nobene vročine. A je možno da je to kaj druzga, da niso norice?
A ma kdo podobne izkušnje?

K zdravniku sem jih sicer peljala,pa nam je zdravnica dala sirup claritin, ceprov tud ona ni bla čisto 100%.

Najbolj me zanimajo vaše izkušnje, ker imam v ponedeljek rok s tretjim user posted image in bi rada vedela a obstaja še kaj druzga z vodnim mehurckom ali so to lahko samo norice, ker sem na netu gledala slike in to kar sem vidla je grozn.

_____________________________

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A so norice ali ne?
5.5.2012 10:18:06   
sazi
za 100% ti tu ne moremo povedati, sploh, če se še zdravnica ni opredelila, ki je videla stanje.

Sem pa slišala za primere, ko so otroci preboleli norice zgolj z nekaj pikicami in brez vročine.
Naša dva sta imela huuuudo obliko. Sin ogromno pikic, a brez vročine, hči pa s še več pikicami, dolgotrajno vročino in hudimi okužbami noric, ki smo jih lahko pozdravli šele z antibiotično terapijo.

Zadnjič mi je ena dermatologinja razložila, da naj bi bile pri mlajših otrocih milejše oblike, da je precej huje, če so otroci drugače tudi alergiki.

Kar se nosečnosti tiče: če si jih tui že imela, ni noben problem. Sploh, ker ko rodiš, otroka ne bosta več kužna - vse super. Otrok je kužen 3 dni pred izbruhom pikic in do takrat, ko so vse pikice posušijo - torej ni svežih pikic. Še dobro, da sta jih imela sedaj. Res slab scenarij bi bil, da bi zbolela nekaj dni po rojtvo sorojenke in že prej 3 dni veselo trosila virus naokrog in nevede malo okužila.

No, vam želim, da so bile res norice.

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A so norice ali ne?
5.5.2012 16:03:53   
Doll
Če hočeš biti prepričana,ju daj testirat

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A so norice ali ne?
5.5.2012 20:51:19   
milki
Kam pa in koliko časa traja da dobim rezultate??

_____________________________

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A so norice ali ne?
5.5.2012 22:31:04   
sazi
Za test se pozanimaš pri pediatrinji ampak dvomim, da jih delajo "kar tako" - ne me narobe razumet - vem iz lastnih izkušenj. Je mama želela tak test zaradi posebnih okoliščin, pa so ji razložili, da ji ne pripada in je morala samoplačniško - bilo je zeloooo drago. Test pa je pokazal, da je že imela notice :-)

Zdaj, če je problem v tem, da ti ne veš, če si jih imela, mooče celo naredijo test. Smo imečli pa v družini podoben primer. 3 tedne pred rokom poroda znanke smo se družili. Naslednji dan je sinko dobil norice - torej je bil v njeni bližini in bližini njene hčere že kužen. Nosečnica noric še ni imela, lahko bi jih dobila tudi hči in jih ravno v času poroda prenesla na novorojenko. Skratka cela drama. Je punca to razložila svojemu G, pa je rekel, da se ne da kaj dosti narediti in da verjetno ni nič. No, noric ni dobil nihče in pred nekaj dnevi se je rodilo zdravo dete. Je šlo pa nekaj živčkov na ta račun - o kakšnih testih ni nihče niti sanjal...

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A so norice ali ne?
6.5.2012 6:49:12   
klaja
Moje tri so pred kratkim imele čisto male vodene pikice in sem šla k pediatrinji, ker so v vrtcu naredili tako paniko, da so to koze, pa čeprav je imela samo dve pikici. Pediatrinja mi je zatrdila, da je skoraj nemogoče da so to koze, ker so premajhne in nimajo rdečine. Mi je pa malo sumljivo, ker sta večji dve tudi imeli take pikice, tako da res ne vem ali so bile ali ne. Tažko je to določit,  če še pediater ni siguren.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?